22 aug. 2023 | 13:30

Cum a aflat Gabriela Cristea că e gravidă. Prezentatoarea de la Mireasa, dezvăluiri despre cel mai frumos moment din viață

Monden
Cum a aflat Gabriela Cristea că e gravidă. Prezentatoarea de la Mireasa, dezvăluiri despre cel mai frumos moment din viață
Cum a aflat Gabriela Cristea că e gravidă

După zece ani de încercări, speranțe, dezamăgiri uriașe și durere aproape imposibil de dus, minunea s-a petrecut. Mai sinceră ca oricând, Gabriela Cristea a povestit cum a aflat că este însărcinată cu Victoria, primul său copil. Prezentatoarea de la Mireasa – Capriciile Iubirii, dezvăluiri despre cel mai frumos moment din viață.

Cum a aflat Gabriela Cristea că este însărcinată cu primul copil

Astăzi, Gabriela Cristea are toate motivele să se considere un om împlinit. Are o carieră de succes și o familie superbă. Ea și soțul său, Tavi Clonda, sunt părinții a două fetițe minunate, ce le aduc zi de zi fericire în suflet.

Drumul până aici nu a fost deloc ușor pentru vedeta Antena Stars. Gabriela Cristea s-a confruntat cu unele probleme de fertilitate ce au împiedicat-o să rămână însărcinată. Timp de un deceniu, a trecut prin numeroase tratamente, fără să obțină rezultatul la care visa. După zece ani de încercări, speranțe, dezamăgiri uriașe și durere aproape imposibil de dus, a cedat.

”La un moment dat mă duceam la serviciu să muncesc doar ca să am bani să pot să fac fertilizare in vitro. Încă una, şi încă una. A trecut vara. Niciuna dintre fertilizări nu a prins, nici măcar o singură dată nu am rămas însărcinată datorită tratamentelor.

Când am văzut ultima analiză care era tot zero, eram cu soţul meu în maşină. Eu nu am putut să mă uit. S-a întors către mine şi mi-a zis: o să învingem noi şi analiza asta! Eu plângeam în hohote şi el nu mai ştia ce să îmi facă. Ştiu că e greu de crezut. Întotdeauna am încercat să stau cu zâmbetul pe buze şi să nu arăt lucrurile prin care am trecut. Am încercat să păstrez lucrurile mai mult pentru mine şi pentru noi, acasă.”

Te-ar putea interesa și: Ce mașină de 100.000 de euro și-a luat Gabriela Cristea. Cum arată bijuteria pe patru roți

”Am început să ţip”

Minunea s-a produs când se aștepta mai puțin. După patru luni de la momentul în care a pus stop tratamentelor, a observat că ceva era diferit. Și-a sunat medicul, care a sfătuit-o să facă un test de sarcină. Fără nicio speranță, a făcut testul, acasă, în baie, la șapte dimineața. Rezultatul i-a schimbat viața.

”După patru luni, după ce am renunţat la fertilizări, mi-a întârzit ciclul menstrual. Am zis: e vreo dereglare, cine ştie. Mi-am sunat medicul. Mi-a zis să fac un test de sarcină. Am zis: da, da, bine… Îmi aduc aminte că m-am trezit dimineaţă pe la 7 duminică, am făcut testul şi l-am aruncat pe chiuvetă. Am zis că îl citesc când mă trezesc pe la 9-10.

Când l-am aruncat pe chiuvetă, am crezut că nu văd bine. Se pozitivase, erau două liniuţe roşii roşii. Am deschis uşa de la baie şi am început să ţip. Era 7 dimineaţa”, a povestit Gabriela Cristea în cadrul unui proiect numit 4 minute de sinceritate. Despre infertilitate!’, publicat pe pagina de Facebook Și eu vreau să fiu părinte.

Te-ar putea interesa și: Cum ține Gabriela Cristea flacăra relației aprinsă. Ce face cu Tavi Clonda „măcar o dată pe lună”: „Escapade romantice ca pe vremuri” VIDEO EXCLUSIV

Digisport.ro
Italienii s-au convins de Dennis Man după ”nebunia” din Lecce - Parma și i-au dat o nouă poreclă
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Prințul a revenit în Familia Regală. A fost dorința Regelui Charles
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Risc mai mare de cancer pentru adulții cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani. Cum se pot feri
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Rusia, îngenuncheată. Puterea lui Putin s-a prăbușit
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Noua lege a pensiilor. În ce situații se poate cumula pensia cu alte venituri. Precizările Casei de Pensii
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
DONALD TRUMP a ANUNȚAT! MĂSURI RADICALE dacă ajunge PREȘEDINTE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Lidia Buble, în doliu. Cântăreața a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare: „Așa ne binecuvânta mereu”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro