17 aug. 2023 | 19:57

Ce mașină de 100.000 de euro și-a luat Gabriela Cristea. Cum arată bijuteria pe patru roți

Monden
Ce mașină de 100.000 de euro și-a luat Gabriela Cristea. Cum arată bijuteria pe patru roți

Gabriela Cristea a reușit să atingă succesul pe plan financiar. Împreună cu partenerul său de viață, a cumpărat o bijuterie excepțională. Ce mașină conduce acum prezentatoarea de televiziune de la Antena Stars. Mașina a costat nu mai puțin de 100 de mii de euro. Foto

Gabriela Cristea și-a mărit veniturile

A absolvit studiile liceale la Liceul de Coregrafie nr 1 din București, în anul 1993. A urmat, apoi, Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA. Mai târziu, s-a specializat în Comunicare neurolingvistică, la Facultatea de Sociologie și Comunicare diplomatică pe lângă MAE.

Este aproape imposibil să nu o cunoști. Românii i-au remarcat aparițiile pe micile ecrane încă din anul 1994, când a apărut pentru prima dată la TVR 1, ca prezentatoare a concursului Eurovision. În următorii doi ani, a prezentat mai multe emisiuni de divertisment la Tele 7abc.

În perioada anilor 2000-2005, Gabriela Cristea a fost prezentatoare de știri sportive și co-prezentatoare a unei emisiuni matinale la postul de televiziune B1 TV. În anul 2007 a bătut palma cu Kanal D, unde a lucrat ca prezentatoare la mai multe programe televizate.

În prezent, Gabriela Cristea prezintă emisiunea Mireasa: Capriciile iubirii, difuzată de postul de televiziune Antena Stars. Frumoasa șatenă face bani frumoși din activitatea pe care o prestează. Nu doar această funcție îi aduce venituri vedetei, potrivit informațiilor din spațiul public.

De ce au lipsit Gabriela Cristea și Tavi Clonda din mediul online

Ce mașină conduce prezentatoarea TV

Tavi Clonda, partenerul de viață al Gabrielei Cristea, a dezvăluit recent că atât el, cât și soția lui s-au implicat, în ultimii ani de zile, în mai multe proiecte din care au reușit să câștige sume frumoase de bani. Fac totul pentru familia lor, pentru cei doi copii pe care îi au împreună.

Pentru că situația financiară îi permite, Gabriela Cristea a decis să își achiziționeze un autoturism pe măsură. Așa se face că prezentatoarea de televiziune le-a dezvăluit în urmă cu puțin timp fanilor săi că, împreună cu Tavi Clonda, și-a cumpărat un bolid de nu mai puțin de 100 de mii de euro.

Nu, nu este o glumă. Acesta este prețul aproximativ al mașinii Mercedes GLE 400, pe care Tavi Clonda a așteptat să o cumpere nu mai puțin de 15 ani de zile, potrivit spuselor sale.

”De 15 ani aștept momentul ăsta, dar n-am renunțat și uite că se îndeplinește. O să fie senzațional! Ne-a ajuns visul! Sper să nu dați cu hate și să vă bucurați! Bine ai venit în familie! Este superbă! Pielea asta e cum ne-am dorit!

Important e să fim sănătoși! Știți cum se cheamă această prințesă – Alba ca Zăpada”, a transmis Tavi Clonda, în cadrul unei intervenții pe platformele sociale.

Digisport.ro
Un elvețian s-a mutat de două luni în București și s-a convins: ”Puțin îndoielnic”. A caracterizat Capitala în CINCI cuvinte
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Gabriel Trifu, înșelat de Catrinel Sandu. Adevărul despre divorț
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Un canibal a fost grațiat de Putin, după ce a fost rănit pe frontul din Ucraina. Bestia a mâncat inima unui muncitor din Tadjikistan
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”
Click.ro
Ce pensie are Theodor Stolojan după ce a fost premier, europarlamentar și economist la Banca Mondială
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Comoara descoperită într-un sat de munte. Pământul din această zonă, printre cele mai bogate
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Ungaria e în alertă! Inundații catastrofale la Budapesta. Ungurii sunt speriați
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
DONALD TRUMP a ANUNȚAT! MĂSURI RADICALE dacă ajunge PREȘEDINTE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
„M-ai înșelat vreodată?” Cornel de la Insula Iubirii a răspuns la cea mai incomodă întrebare. Ce spune testul poligraf
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro