19 aug. 2023 | 14:14

Mesajul controversat al lui Victor Ponta, după ce a fost numit consilierul lui Marcel Ciolacu: ”Haterii mei spun că am fost cel mai bun premier”

Politică
Mesajul controversat al lui Victor Ponta, după ce a fost numit consilierul lui Marcel Ciolacu: ”Haterii mei spun că am fost cel mai bun premier”
Mesajul controversat al lui Victor Ponta, după ce a fost numit consilierul lui Marcel Ciolacu: ”Haterii mei spun că am fost cel mai bun premier”

După ce a fost numit consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu, în domeniul relațiilor economice internaționale, Victor Ponta a transmis un mesaj extrem de important. Fostul premier al României a făcut o serie de declarații controversate, cu trimitere la alte nume politice mari ale momentului.

Victor Ponta, mesaj tranșant după numirea în noua funcție

Victor Ponta, fostul prim-ministru, a fost numit consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu, cu atribuții în sfera relațiilor economice internaționale. Decizia este definitivă și a fost publicată în Monitorul Oficial.

Victor Ponta a transmis și un mesaj în mediul online, la câteva ore de la învestire. Fostul om politic a ținut să precizeze că nu are nevoie de o funcție de conducere ca să ajute țara, pentru că o face din orice poziție ar deține.

Este ambițios și promite schimbări mari în plan economic. Victor Ponta a menționat că este mândru de tot ce a făcut pe vremea când era premierul României, precizând că până și oamenii care nu îl plac îi recunosc realizările de la acel moment.

„Back in business! Dacă am ocazia să fac ceva concret nu mă mulțumesc să stau pe margine bosumflat și să critic tot; dacă pot să fiu într-o echipă în care sunt apreciat nu trebuie să fiu eu Căpitan – știu să joc și în atac și în apărare.

Dacă și haterii mei spun că am fost cel mai bun Premier pentru zona economică, de ce să nu aplic ce am învățat atunci și, în plus, ce am văzut în ultimii ani, în zona privată (unde ar trebui să lucreze măcar puțin toți cei care conduc mari instituții publice)”, a scris fostul premier pe Facebook.

Victor Ponta, atac subtil pentru oamenii politici

Victor Ponta afirmă că, după o perioadă de opt ani, România dispune acum de un prim-ministru, nu doar de un președinte care „este absent”. Acesta a încercat să transmită că noul premier, Marcel Ciolacu, va reuși să realizeze mai multe decât alți lideri politici.

„Dacă reușesc să sprijin proiecte prin care mulți bani vin în România (să mai compenseze banii mulți care pleaca) câștigăm toți și sunt mulțumit ; dacă îmi folosesc relațiile internaționale ca să știe vecinii și partenerii noștri că România are din nou, dupa 8 ani , un Prim Ministru (nu doar un Președinte absent) cred că fac ceva bun.

Dacă știu să explic cu subiect și predicat oamenilor ce gândesc și ce fac și asta îi supără pe gangavii ți analfabeții care transpira când văd un ziarist sau un alegător – e un câștig mare”, a mai scris noul consilier al lui Marcel Ciolacu.

În încheiere, fostul premier al României le-a transmis celor care nu îl plac faptul că mai au și alți oameni pe care să îi susțină, dar cu care el nu se poate identifica:” Iohannis, Ciuc[, Drulă, Simion, Orban sau Șoșoacă”.

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Vești rele de la ANM. Când se schimbă vremea radical
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Se confiscă și iei amendă. N-ai voie să strângi așa ceva în propria curte. Poliţia face razii
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro