09 aug. 2023 | 12:16

Victor Ponta, atac la Florin Talpan după ce FCSB a revenit în Ghencea: ”Un bugetar în uniformă militară”

Sport
Victor Ponta, atac la Florin Talpan după ce FCSB a revenit în Ghencea: ”Un bugetar în uniformă militară”
Victor Ponta, atac la Florin Talpan, dupa ce FCSB a revenit in Ghencea: ”Un bugetar in uniforma militara”

Meciul FCSB – CFR Cluj, scor 1-0, a fost primul disputat de echipa lui Gigi Becali în Ghencea, după o pauză de peste opt ani. După acest episod, Victor Ponta, fostul premier, l-a atacat dur pe Florin Talpan, juristul formației CSA Steaua, care s-a opus vehement ca ”roș-albaștrii” să joace în Ghencea.

Ce a spus Victor Ponta despre Florin Talpan

Gigi Becali a încercat timp de doi ani să închirieze staionul Steaua, dar fără succes. În noul sezon, FCSB vrut să joace derby-ul cu Dinamo pe arena din Ghencea, dar nu a reușit să ajungă la o înelegere cu CSA Steaua, care administrează stadionul. În cele din urmă, FCSB a evoluat contra CFR-ului aici, în fața a 28.519 spectatori.

Florin Talpan, juristul formației  din Liga a doua, a fost cel care s-a opus vehement ca FCSB să joace în Ghencea. Mai mult, el a declarat în repetate rânduri că atât timp cât va fi la CSA Steaua, echipa lui Gigi Becali nu va disputa niciun meci pe stadionul Steaua. Prezent la partida cu CFR Cluj, fostul premier Victor Ponta, a pus tunurile pe Florin Talpan.

Victor Ponta, atac la Florin Talpan, dupa ce FCSB a revenit in Ghencea: ”Un bugetar in uniforma militara”

Florin Talpan este juristul echipei CSA Steaua.

”După mai mulți ani am revenit pe Arena Steaua din Ghencea pentru meciul FCSB – CFR Cluj . Sunt ”stelist” de peste 40 de ani; am fost de nenumărate ori la meciuri istorice sau obișnuite. Stadionul este construit din bani publici (400 milioane de RON) și trebuie să fie deschis suporterilor care plătesc bilet și vin să își încurajeze echipa (pentru azi toate locurile au fost ocupate – aproape 30.000)!

Toți cei prezenți azi acolo am strigat `Forța Steaua` și toți am fi fericiți să vedem o singură echipa, unită și puternică (nu două care se sfâșie între ele din ambiții stupide, orgolii, prostie sau ticăloșie)!

Stadionul a fost ”sechestrat” de un bugetar îmbrăcat (din păcate) în uniformă de militar care plângea pe la showuri televizate! Haideți să avem din nou sport în România – să lăsăm suporterii să își susțină echipele – să convingem tinerii să vina la stadion sau în sălile de sport!”, a scris Victor Ponta, pe contul de Facebook.

Florin Talpan, atacat și de Vasile Dîncu

Victor Ponta nu este singurul care l-a atacat pe Florin Talpan. Și Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării, a spus despre acesta că își face doar imagine, în condițiile în care CSA Seaua nu are drept de promovare în prima ligă.

”Talpan îşi face imagine, în primul rând. Dacă Talpan ar fi avut vreun rezultat, ar fi făcut ceva până acum. În afară de bătălia lui din justiție, nu a făcut nimic. A vrut să rămână clubul așa, pentru a fi mai ușor de manevrat”, a spus Vasile Dîncu.

FCSB va juca și partida cu Nordsjaelland, din prima manșă a turului 3 preliminar Conference League, tot pe arena din Ghencea, joi, de la ora 21.30.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Magic Earth, aplicația care amenință supremația Waze și Google Maps
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Plata în numerar. Interzis pentru românii care folosesc bani cash. Te arestează preventiv
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro