04 aug. 2023 | 12:50

Marius Șumudică, adus cu picioarele pe pământ de președintele clubului la care a „zgâriat la ușă”. „E dat afară de peste tot”

Sport
Marius Șumudică, adus cu picioarele pe pământ de președintele clubului la care a „zgâriat la ușă”. „E dat afară de peste tot”

După scandalul cu conducerea clubului Rapid, Marius Șumudică a intrat în conflict și cu cei care se ocupă de CFR Cluj. Antrenorul l-a criticat pe Andrea Mandorlini, după eliminarea din Conference League, iar președintele clubului din Gruia l-a pus la punct. I-a amintit că i-a antrenat pe ardeleni și a fost dat afară.

Marius Șumudică, pus la punct de Cristian Balaj

CFR Cluj este singura echipă dintre cele patru din România care nu s-a calificat în turul trei preliminar din UEFA Conference League. Ardelenii au fost eliminați de Adana Demirspor, după ce în meciul retur au jucat mai bine de o jumătate de oră cu un om mai mult pe teren. Scorul era 1-1, dar în final formația din Turcia s-a impus cu 2-1. Marius Șumudică a intrat în direct la postul de televiziune cu care are contract și a criticat deciziile lui Andrea Mandorlini. I-a reproșat antrenorului italian că a făcut schimbări defensive și că nu a forțat cu doi atacanți.

Președintele clubului CFR Cluj i-a dat replica lui Marius Șumudică și l-a apărat pe Andrea Mandorlini. Și patronul Neluțu Varga este alături de antrenorul italian.

„Eu îl înțeleg pe el, cunoștea echipa Adana. E normal să fi avut acea declarație. Nu știu dacă s-a bucurat că am pierdut. Eu îl înțeleg. Adana e un club puternic. Ce nu știa el era ce echipă avem noi.

Am văzut că ce ar fi făcut el… La televizor sunt toți antrenori. El e dat afară de peste tot. O spune statistica. El și-a pierdut respectul față de mine,” a declarat Cristi Balaj la Fanatik.

„Și-a pierdut respectul față de mine”

Marius Șumudică a antrenat CFR Cluj la începutul sezonului 2021-2022, dar a fost dat afară după doar șase etape, iar în locul lui a fost adus Dan Petrescu, care a câștigat titlul. Fostul atacant din Giulești s-a propus la echipa din Gruia și după plecarea „Bursucului”, dar a fost preferat Andrea Mandorlini. La fel s-a întâmplat și după ce Adrian Mutu a plecat de la Rapid, dar conducătorii grupării de lângă Podul Grant l-au preferat pe Cristiano Bergodi.

„M-a deranjat atitudinea lui. Era avocatul celor care i-au făcut și lui contract la CFR. Spunea că nu auzea de sume de 500.000 euro pentru împrumut. Nici eu nu am auzit de antrenor fără clauză de reziliere, iar când a fost să plece, a apărut clauza de 100.000 de euro. Și-a pierdut respectul față de mine. Când a luat campionatul cu Astra, mă saluta. Dacă ne-am calificat, nu aș fiu spus nimic.

Am zis prea mult despre de el. Am spus la supărare. Și el trebuie să stea să gândească dacă a greșit. Nu am cum să nu-l respect, dar fiind supărat, am spus tot ceea ce gândesc”, a spus Cristi Balaj, pentru Fanatik.

Marius Șumudică este „liber de contract” și există informații că ar fi negociat un contract cu Universitatea Cluj.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Animalul rar care trăiește doar în România. E considerat un miracol al naturii și face parte dintr-o specie preistorică
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Regele Charles, dispus să se retragă. Anunțul e pregătit
EVZ.ro
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews
Amendă de 1.000 de lei pentru proprietarii de mașini. Vecinii te pot reclama. Este interzis pe spațiul public
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
CÂȚI ANI de MUNCĂ ÎȚI TREBUIE! PENTRU o PENSIE DECENTĂ
Mediaflux
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cum se înțeleg cele două: „Nu are de ce să-mi fie frică”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro