28 iul. 2023 | 23:50

Rapid, pas greșit, surprinzător, în Giulești, șapte goluri în Bănie, la meciul FCU 1948 Craiova – U. Cluj. „Am văzut că ne-au făcut «elefanți», «brontozauri», «dinozauri»” – FOTO

News
Rapid, pas greșit, surprinzător, în Giulești, șapte goluri în Bănie, la meciul FCU 1948 Craiova - U. Cluj. „Am văzut că ne-au făcut «elefanți», «brontozauri», «dinozauri»” - FOTO

Etapa a treia din SuperLiga României a început cu două partide în care s-au marcat 11 goluri. Rapid a condus în meciul cu FC Botoșani, de pe teren propriu, dar a pierdut, iar în duelul dintre FCU 1948 Craiova și U. Cluj, desfășurat în Bănie, s-au marcat șapte goluri și au câștigat oaspeții. Alexandru Chipciu a făcut declarația zilei.

FCU 1948 Craiova – U.Cluj 3-4, etapa a treia din SuperLiga României

FCU 1948 Craiova – U.Cluj s-a desfășurat în Bănie, în fața a doar patru mii de spectatori. Oaspeții au deschis scorul prin Dan Nistor, care a marcat cu un șut frumos, din vole, și a stabilit scorul după 45 de minute. Repriza secundă a fost nebună, nebună, nebună! Și s-a marcat de șase ori.

Prima oară a trimis mingea în plasă Chițu, dar reușita lui a fost anulată după intervenția celor din camera VAR. I-a ieșit însă la a doua încercare și a reușit să egaleze, după ce l-a învins cu capul pe Gorcea, din apropiere. Și tot el și-a adus și echipa în avantaj. Doar că Dan Nistor a reușit și el dubla, când a încris din penalty. În minutul 77 a marcat și Sidibe, excelent servit de Bauza. Au urmat 15 minute uluitoare, în care Alex Chipciu a marcat de două ori și a adus victoria echipei sale.

„Ne-au ieșit toate, dar și lor. Nouă ne-a ieșit cu una mai mult. E greu în teren, treci de la niște stări emoționale înalte la unele joase. Eu oricum sunt tâmpit în meci, mă motivez când îmi cert coechipierii. Colegii mei se mai supără că-i mai cert, dar sper ca macar 5 la sută să îi motivez. Avem o relație bună în afara terenului.

Nu prea îmi place asta cu căpitanul, nu îmi place să mi se zică căpitan. Liderul trebuie să facă ceva pe teren. Nistor a dat și el goluri. Am văzut că ne-au făcut «elefanți», «brontozauri», «dinozauri». «Brontozaurii» au dat 4 goluri azi. Am avut multe discuții, și cu suporterii. Cu Rapid, în prima repriză, am fost aproape. Apoi, la 0-3 e greu să mai faci ceva.

Vorbești de atitudine, dar dacă era 0-0 era altceva. Se vorbește prea mult de atitudine. Meciul trecut eram retrogradați, acum suntem de play-off? Urmează un meci greu. Dinamo are un antrenor fabulos. Să joace așa cu jucători din Liga 2, e extraordinar”, a declarat Alexandru Chicpiu la finalul meciului.

Adrian Mititelu, devastat, după înfrângerea echipei sale

Adrian Mititelu este foarte îngrijorat, după ce echipa lui a primit patru goluri pe teren propriu. Numirea antrenorului Nicolae Dică nu a adus încă plusul pe care îl așteptau patronul și fanii.

„Este o seară neagră, suntem departe de ce ne-am propus. Avem probleme în apărare, jucăm prea deschis. Dacă ne gândim, nu e prima dată când ni s-a întâmplat așa ceva. Și în campionatul trecut, ne-a dat Voluntari trei goluri, când conduceam cu trei goluri în față.

Am arătat foarte rău în joc, chiar dacă am avut și momente bune, iar fotbaliștii bine cotați și-au arătat valoarea a fost degeaba. Degeaba îl ai pe Bahassa, pe Chițu și pe Bauza, ăsta e fotbalul. E o înfrângere grea pentru noi, să sperăm că trecem peste asta și că vom reuși să depășim momentul și să câștigăm următorul meci”, a declarat Adrian Mititelu.

Rapid – FC Botoșani 2-2, etapa a treia din SuperLiga României

Și în Giulești a fost un meci spectaculos în care s-au marcat patru goluri. Rapid a deschis scorul, după ce Marko Dugandžić a transformat o lovitură de la 11 metri, acordat după ce Funsho a fost faultat în careu. Era minutul 14.

Oaspeții s-au trezit după pauză, iar Dican și Florescu și-au adus echipa în avantaj. În minutul 82, Dugandžić înscrie după ce a primit un balon deviat de Ioniță. S-a terminat 2-2, dar portarul Moldovan a avut o execuție formidabilă și și-a salvat echipa.

Partida a fost foarte tensionată, iar antrenorul italian Cristiano Bergodi a primit cartonașul galben, după ce a protestat vehement, la adresa arbitrilor.

Sursa Foto: Sport Pictures

Digisport.ro
Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva cărți
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Serialul care face furori în toată lumea. Declarații exclusive ale actorilor
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Cutremur în România. Victor Ponta a primit verdictul. Ce au ordonat judecătorii
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro