28 iul. 2023 | 00:12

Gheorghe Hagi a lămurit cel mai straniu moment din meciul Farul – Urartu. „Trebuia să tac”. De ce s-a enervat „Regele”

News
Gheorghe Hagi a lămurit cel mai straniu moment din meciul Farul - Urartu. „Trebuia să tac”. De ce s-a enervat „Regele”
Gheorghe Hagi a dezvăluit ce s-a întâmplat la meciul Farul – Urartu 3-2

Farul Constanța s-a impus cu 3-2 în meciul cu Urartu, din prima manșă a primul tur preliminar din Europa Conference League. Partida a avut parte de un moment straniu. Oaspeții au luat conducerea a doua oară, după o lovitură liberă pe care Ivan Zotko a transformat-o, ajutat de faptul că portarul Aioani nu a avut zid. Gheorghe Hagi a lămurit „misterul”.

Gheorghe Hagi, mulțumit de ofensivă, după ce Farul a învins Urartu cu 3-2

Farul Constanța a suferit foarte tare pe teren propriu, în prima manșă din duelul din turul doi preliminar, în confruntarea cu Urartu, campioana Armeniei. Oaspeții au condus de două ori, dar echipa lui Gheorghe Hagi a reușit să egaleze de fiecare dată, iar Ionuț Larie a marcat în prelungiri golul victoriei. Returul va fi însă foarte dificil.

„Suntem o echipă imprevizibilă, care vrea să joace fotbal. Ofensiv, am făcut lucrurile foarte bine. Defensiv, am suferit, în special în prima repriză. Puteam să marcăm mai multe goluri, dar asta e. Am întors rezultatul, a venit bine această victorie, pentru că a readus acel spirit în vestiar.

Urmează un meci greu la ei, dar mergem să facem un meci mare. Noi, la Farul, învățăm, nu suntem o echipă obișnuită să câștige an de an, dar creștem. Jucăm din trei în trei zile, ceva atipic pentru noi, deci nu e ușor. Încercăm să facem față de ambele fronturi. Vedem că în Europa e mult mai greu”, a declarat Gheorghe Hagi.

Antrenorul echipei Farul a dezvăluit ce s-a întâmplat la cel mai straniu moment al meciului

Gheorghe Hagi a fost foarte nervos și chiar a primit cartonașul galben, din partea „centralului” după ce șutat în minge și a lovit un panou publicitar, supărat pe deciziile jucătorilor săi. Antrenorul a dezvăluit și ce s-a întâmplat la scorul de 1-1, când oaspeții au marcat dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri. Portarul Aioani nu a avut zid.

„E vina mea, eu i-am spus să nu facă zid (n.r. – înainte de șutul lui Zotko, din lovitură liberă). Noi doi suntem vinovați, el (n.r. – Marian Aioani) că a luat gol și eu pentru că trebuia să tac din gură. Trebuie să trecem mai departe, să încercăm să jucăm la rezultat și să facem față. Nu cred că încă suntem 100% fizic și aici sunt niște întrebări. Dar încercăm să construim o echipă bună.

Bineînțeles că îmi doresc să facem lucruri în Europa, dar e clar că avem niște limite și învățăm. Dacă e Hagi pe bancă, nu înseamnă că o să joace numele. Ne trebuie experiență”, a mai spus antrenorul campioanei României.

Florin Prunea a fost invitat în studioul Digi Sport și anticipat că a fost vorba despre decizia lui Gheorghe Hagi. „Am știut pentru că și eu și Stelea am avut mult de suferit din această cauză, mereu ne reproșa că punem zid, când lovitura liberă era de la mare distanță”.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Secretul gogonelelor murate. Cum rezistă perfect peste iarnă
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Ordin de la Comisia Europeană. România e obligată până în 2030
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
AMENZI de 3.000 de lei pentru cei care STAU LA BLOC. ACUM e total INTERZIS
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro