25 iul. 2023 | 17:45

Hagi taie în carne vie după eliminarea din Liga Campionilor. L-a dat afară! VIDEO

Sport
Hagi taie în carne vie după eliminarea din Liga Campionilor. L-a dat afară! VIDEO
În etapa a II-a din Superliga, Farul a învins acasă cu 4-1 pe FC Voluntari

După ce a reușit să câștige Superliga, Gică Hagi s-a bucurat mai puțin decât se aștepta de prima sa aventură în Liga Campionilor. Din păcate, după dubla cu Sheriff  Tiraspol, Farul Constanța avea să fie eliminată, iar Hagi taie în carne vie după eliminare. Citește mai departe și află pe cine a dat afară și ce va face în continuare.

Gică Hagi eliminat din Liga Campionilor

Echipa fenomen din campionatul intern, care câștriga din penultima etapă de playoff campionatul, nu a avut multe zile în Liga Campionilor, din păcate. La prima dublă, jucată cu cei de la Sheriff Tiraspol, elevii lui Gică Hagi aveau să simtă gustul amar al eliminării mult prea devreme, mult mai devreme decât se aștepta inclusiv ”Regele fotbalului românesc”.

Vezi și: Scandal la Farul Constanța, în miez de noapte, după eliminarea din Champions League. Gheorghe Hagi, principalul vizat: ”Plecăm din România”

După pierderea returului, multe voci l-au criticat pe managerul constănțenilor, printre aceștia și Vlad Miriță, acesta declarând că:

”Trebuie să aduci jucători dacă vrei în grupele cupelor europene! Nu poţi să vrei în grupe cu jucători aduşi de la retrogradate.

Nu am nimic cu nimeni, dar dacă vrei să joci la un nivel, trebuie să aduci! Tu ce ai transferat? Nu ai transferat nimic!

Trebuie să aduci trei jucători de top, le dai salarii şi încerci să ajungi în Conference League sau în Europa League.”,  declara Vasile Miriuță, la Prima Sport.

Hagi taie în carne vie după eliminarea din Liga Campionilor: ”Când nu joci fotbal, e clar!”

Dacă în meciul jucat pe teren propriu Farul luase un avantaj minim, în returul de la Tiraspol totul avea să devină un dezastru. De altfel, la primele declarații după meciul retur, Gică Hagi recunoștea că echipa sa a făcut cel mai prost joc de până acum:

”Nu pot să-mi explic, inexplicabil, am făcut cea mai proastă primă repriză posibilă. Temători, fără personalitate, n-am fost noi!

Când nu joci fotbal, e clar, te așteaptă un singur lucru: să pierzi! Asta e realitatea, felicitări lui Sheriff.

Noi? Capul jos, mergem acasă și de mâine reflectăm să vedem ce e de făcut. Încă o dată, cea mai proastă versiune a noastră!”, declara Hagi după meci, la conferința de presă.

VEzi și: Cum a reacționat Gheorghe Hagi când a aflat că Gigi Becali și Mihai Rotaru ”au stabilit” campioana la telefon. ”Nu-mi plac lucrurile astea”

L-a dat afară pe mijlocașul Doukouke

Dar au apărut și primele efecte ale jocului dezastruos, iar Hagi taie în carne vie după eliminarea din Liga Campionilor. Conform informațiilor preluate de Playsport.ro, Hagi a luat decizia de a renunța la unul din jucătorii săi, aflat în lotul din dubla cu Sheriff Tiraspol.

Este vorba de mijlocașul de 24 de ani, de origine ivoriană, Kevin Doukoure. Conform informațiilor, Hagi a decis să-i rezilieze contractul, ceea ce înseamnă că va pleca de la Constanța în perioada următoare.

După 27 de meciuri jucate sub tricourile Farului, ivorianul va pleca liber de contract, dar sursele spun că nu este nicio ofertă pe numele lui în acest moment.

Decizia de a-l exclude din lot pe Doukouke crează un precedent și pentru ceilalți jucător de care Hagi este nemulțumit, iar ceea ce se va întâmpla în următoarele etape din Superliga ar putea pecetlui soarta multora dintre ei.

Vezi și: Gheorghe Hagi își amenință jucătorii după meciul Farul vs. FC Voluntari 4-1. ”Nu mi-a plăcut deloc ce am văzut”

Reamintim că în etapa a II-a din Superliga, Farul a învins acasă cu 4-1 pe FC Voluntari, iar în etapa a III-a va juca cu Poli Iași, tot pe teren propriu.

În acest moment, după două etape jucate, echipa lui Gică Hagi se află pe locul doi cu șase puncte, la egalitate cu CFR Cluj, care se află pe locul unu, iar pe locul trei este urmată de FCSB, tot cu atâtea puncte, dar golaveraj mai mic.

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Ți-ai pierdut telefonul? Acum îl poți depista și offline. Ce pași trebuie să urmezi
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Scăpați rapid de scamele de pe hainele negre. Metode testate
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Moment critic pentru Ungaria. Viktor Orban anunță zile grele: NU cerșim!
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
ANUNȚ privind ADEVERINȚELE! TOȚI SENIORII sunt VIZAȚI
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro