21 iul. 2023 | 21:01

Oana Roman, despre relaţia cu Marius Elisei. Ce face de dragul Isabelei: „Las lucrurile să vină de la sine”

Monden
Oana Roman, despre relaţia cu Marius Elisei. Ce face de dragul Isabelei:

Când nimeni nu se aștepta, Oana Roman a făcut noi dezvăluiri despre relația cu Marius Elisei, tatăl fiicei sale, Isabela. Fiica lui Petre Roman a sugerat că nu renunță la ideea unei împăcări cu fostul său partener de viață, de care a mai fost divorțată în trecut. Foto

Ce a dezvăluit Oana Roman despre relația sa

Au trecut nouă ani de când Oana Roman și Marius Elisei și-au jurat dragoste pe vecie. De-a lungul timpului, cei doi au trecut prin numeroase provocări pe plan emoțional. Au ajuns în prag de divorț în repetate rânduri, după care bărbatul a decis să ducă procesul până la capăt.

Nu a trecut mult timp de la despărțirea oficială, iar partenerii au decis să își mai acorde o șansă. Lucrurile nu par să fi mers așa cum se credea în spațiul public, fiindcă după multe neînțelegeri și certuri, părinții fetiței ce poartă numele Isabela au decis să se despartă.

De atunci, au continuat să existe unele interacțiuni între cei doi foști parteneri de viață, mai ales în circumstanțele în care au un copil împreună. Niciodată, după ultima despărțire oficială, ce a avut loc la începutul anului 2023, nu au mai dat semne de împăcare – cel puțin, nu oficial.

În cea mai recentă intervenție pentru presa românească, Oana Roman a adus în discuție acest detaliu. Fanii săi nu mai știu ce să creadă despre natura legăturii dintre părinții Isabelei. Fiica lui Petre Roman a făcut dezvăluiri la care puțini dintre telespectatori s-ar fi așteptat.

Ce a spus vedeta despre Marius Elisei

În cea mai recentă intervenție pentru presa românească, Oana Roman a oferit noi detalii despre relația sa cu tatăl Isabelei. Vedeta a dezvăluit că a fost plecată în vacanță la mare cu fiica sa, pentru câteva zile. Ce s-a întâmplat ulterior poate fi interpretabil pentru fanii cuplului.

„A venit și Marius după mine, după noi, aseară ne-am întors, am stat 6 zile în total. Relația dintre noi e okay. (Funcționează relația voastră, ai încredere să stea cu Iza? Am încredere să o las pe Iza cu el, da, normal. Trebuie să aibă și disponibilitate să stea cu ea.

Azi am avut foarte multă treabă și Marius a stat cu ea. (Vine constant?) Da, petrecem timp împreună, s-au mai așezat lucrurile între noi. Doamne-ajută acum… Nu știu dacă ne vom împăca, eu las lucrurile să vină de la sine”, a declarat Oana Roman, la Xtra Night Show.

Fiica lui Petre Roman a precizat că, în momentul de față, pentru ea este foarte important să facă lucruri împreună cu tatăl fiicei sale. Bineînțeles, de dragul Isabelei, a ținut să precizeze aceasta. Fetița este foarte fericită când își vede tatăl, de care este foarte legată și cu care are o relație foarte frumoasă.

Parteneri
Cine a prins buchetul de mireasă la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
Redactia.ro
Moneda românească din anii 2000 care se vinde cu 75.000 lei. E posibil ca mulți să o găsească acasă și să se îmbogățească pe loc
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Wow, ce apariție! Mama Monicai Bîrlădeanu a dat o lecție de stil și rafinament la nunta fiicei sale. Minodora Tătăruşanu a avut două ținute de Oscar la pretențiosul eveniment ș
Unica.ro
România, în Schengen până la sfârșitul anului. Scenariul care ne dă speranțe
EVZ.ro
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Spynews
Elena Udrea l-a fermecat. S-a aflat acum adevărul despre Băsescu și blonda de la Cotroceni
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
DECIZIE FINALĂ privind SCHENGEN! Anunțul MOMENTULUI pentru ROMÂNIA
Mediaflux
Anamaria Prodan, dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Cum i-a răspuns lui Laurențiu Reghecampf după declarațiile controversate făcute de antrenor zilele trecute
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Pelerinaj Sfânta Parascheva 2024. Ce schimbări se fac pentru pelerinii care vin să se închine la moaștele Sfintei Parascheva
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro