04 iul. 2023 | 13:32

Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei. Ce probleme întâmpină cei doi: ”Părea că am reușit”

Monden
Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei. Ce probleme întâmpină cei doi: ”Părea că am reușit”

Oana Roman a dus mereu o viață controversată și nu s-a sfiit niciodată să o prezinte în fața fanilor săi. Același lucru s-a întâmplat și zilele trecute, când vedeta a dat din casă și a recunoscut în ce relații a rămas cu fostul ei soț.

Oana Roman, relația tumultuoasă pe care a avut-o cu tatăl fiicei sale

În urmă cu 9 ani, Oana Roman și fostul ei soț, Marius Elisei au decis să își jure iubire veșnică. Fiica lui Petre Roman a avut o nuntă ca-n povești, cu peste 400 de invitați. De la nuntă nu a lipsit fiica lor, care a fost creștinată în aceeași zi. Micuța Isabela este rodul iubirii celor doi și minunea din viața Oanei Roman.

Din păcate, la sfârșitul anului 2020 vedeta a ajuns  să divorțeze de Marius Elisei, dar cum păreau că nu-și încheiasera socotelile, iar iubirea dintre ei încă exista, au reluat relația. Cu urcușuri și coborâșuri, cam așa a fost căsnicia Oanei Roman, însă la începutul acestui an, Oana și Marius s-au separat definitiv.

Citește și: Oana Roman, mesaj pentru Marius Elisei, în ziua în care s-au împlinit 9 ani de la nuntă: „Poate ne va lumina mintea!”

Marius Elisei, din ce în ce mai absent în viața fiicei lui

În prezent, Oana Roman este foarte activă în mediul online și nu ezită să împărtășească trăirile sale cu fanii ei. Astfel, vedeta postează zilnic și interacționează cu fanii săi, semn că este o vedetă iubită din România.

La curiozitatea unui fan, Oana Roman a răspuns ce relație are în prezent cu Marius Elisei. Deși, în trecut, chiar Oana Roman spunea că a căzut la pace cu Marius Elisei, că bărbatul o vizitează pe Isabela și petrec timp de calitate împreună, acum lucrurile nu mai stau chiar așa.

”Cu Marius e ok, vine acasă la Isa, ne vedem, e ok, Slavă Domnului. Asta nu știu (n.r. dacă se vor împăca) vom vedea, eu habar n-am, întotdeauna las lucrurile așa cum vrea Dumnezeu.”, spunea Oana Roman.

Într-adevăr, vedeta a încercat să aplaneze fiecare problemă pe care a avut-o cu fostul ei soț, în special de dragul fiicei lor, dar, într-un final, lucrurile nu s-au arătat prea roz.

”Am încercat și sperat la relații civilizate și decente de prietenie, pentru că Isa are nevoie și de prezența lui. Părea că am reușit o perioadă, dar din păcate nu pentru mult timp.”, a scris Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Citește și:  Meseria nouă pe care o are Oana Roman. I-a spus tot lui Dan Capatos: ‘Stau și 5 ore’

 

 

Parteneri
Ce pensie alimentară plătește lunar Valeriu Gheorghita pentru cei doi copii ai săi din prima căsătorie
Redactia.ro
Moneda românească din anii 2000 care se vinde cu 75.000 lei. E posibil ca mulți să o găsească acasă și să se îmbogățească pe loc
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Wow, ce apariție! Mama Monicai Bîrlădeanu a dat o lecție de stil și rafinament la nunta fiicei sale. Minodora Tătăruşanu a avut două ținute de Oscar la pretențiosul eveniment ș
Unica.ro
Săpunuri toxice în România. Se găsesc în aproape toate magazinele
EVZ.ro
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Spynews
NU ai voie la volan! Românii care au interzis să conducă în România
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
MARCEL CIOLACU își DĂ DEMISIA! Bomba zilei în politică
Mediaflux
Anamaria Prodan, dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Cum i-a răspuns lui Laurențiu Reghecampf după declarațiile controversate făcute de antrenor zilele trecute
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Pelerinaj Sfânta Parascheva 2024. Ce schimbări se fac pentru pelerinii care vin să se închine la moaștele Sfintei Parascheva
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro