12 iun. 2023 | 18:48

Ce s-a văzut în timpul discursului lui Vladimir Putin de Ziua Naţională a Rusiei. Incredibil ce a putut face şi spune de faţă cu toată lumea

Știri generale
Ce s-a văzut în timpul discursului lui Vladimir Putin de Ziua Naţională a Rusiei. Incredibil ce a putut face şi spune de faţă cu toată lumea
Ce s-a văzut în timpul discursului lui Vladimir Putin de Ziua Naţională a Rusiei

Luni, 12 iunie 2023, liderul de la Kremlin s-a adresat poporului, întregul moment fiind surprins de camerele de filmat. Ce s-a văzut în timpul discursului lui Vladimir Putin de Ziua Naţională a Rusiei.

Ce s-a văzut în timpul discursului lui Vladimir Putin de Ziua Naţională a Rusiei

Vladimir Putin a ținut un discurs, luni, în fața poporului, în care a cerut rușilor să rămână patrioți în acest „moment dificil” pentru țară, fără să vorbească direct despre contraofensiva ucraineană prin care Kievul a reușit să recucerească zone din regiunea Donețk.

„Această sărbătoare publică marchează caracterul inseparabil al istoriei noastre vechi de secole, măreţia şi gloria patriei.

Astăzi, într-o perioadă dificilă pentru Rusia, sentimentele de patriotism şi mândrie ne unesc societatea şi mai puternic şi servesc drept sprijin de încredere pentru eroii noştri care iau parte la operaţiunea militară specială din Ucraina”, a declarat şeful statului rus în cadrul unui eveniment fastuos organizat la Kremlin.

Camerele de filmat instalate la Kremlin au surprins câteva detalii interesante din timpul discursului lui Vladimir Putin de Ziua Naţională a Rusiei. Reacțiile celor prezenți au fost împărțite: cei din public sunt șocați de declarațiile președintelui, alții par plictisiți.

Te-ar putea interesa și: Vladimir Putin, la capătul puterilor? Ce se întâmplă cu liderul rus în aceste momente, poate fi finalul său

„Rusia este ca o fortăreaţă deasupra abisurilor, a rezistat şi va rezista”

Liderul de la Kremlin nu a avut nevoie de ochelarii de vedere, a citit textul cu ușurință de pe notițe, în ciuda vârstei. Cu toate astea, pare agitat, se poate vedea cum se mișcă de pe un picior pe altul, o ipostază atipică pentru el.

Pentru a celebra Ziua Națională, Ministerul rus al Apărării a postat în mediul online un videoclip în care sunt prezentate scene cu lacuri ruseşti, păduri, biserici şi icoane ortodoxe, alături de imagini cu soldaţi care îşi exprimă dragostea pentru ţara lor.

„Sunt rus, salvă Domnului, sunt rus, sunt atât de norocos”, spune unul dintre ei. „Rusia este ca o fortăreaţă deasupra abisurilor, a rezistat şi va rezista”, spune un altul.

S-au împlinit 32 de ani de la momentul în care Parlamentul a declarat, în mod oficial, suveranitatea Rusiei faţă de Uniunea Sovietică. În luna decembrie 1991, Uniunea Sovietică a fost dizolvată, ziua de 12 iunie fiind declarată zi națională în anul următor.

Te-ar putea interesa și: Moldovenii se tem de Vladimir Putin. Războiul se apropie de ei? „Rusia nu se va opri pe malurile Nistrului”

Parteneri
De ce sunt evreii atât de bogați și inteligenți. Gestul pe care-l fac femeile din Israel în timpul sarcinii
Redactia.ro
Tunelurile vechi de aproape 130 de ani care leagă două orașe importante pe sub munți. De ce au fost abandonate
Click.ro
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Camerele de supraveghere la bloc. Ce e voie și ce e interzis. Poți avea probleme serioase
EVZ.ro
Alertă medicală în România! Virusul care poate să te ucidă în 48 de ore a ajuns în spitale. A fost confirmat primul caz
Spynews
Maşinile pe benzină şi motorină, interzise. De când nu se mai pot vinde
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
MII de pensionari, PUȘI pe LISTA de AȘTEPTARE. ANUNȚUL Casei de Pensii
Mediaflux
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arată Diandra Doris Moga după ce și-a topit acidul din buze. Cât de schimbată e ispita de la Insula Iubirii acum
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro