15 oct. 2024 | 20:10

Copiii dispăruți din Hunedoara i-au transmis un mesaj video tatălui lor. Poliția a intrat în posesia filmării: ”Noi vrem la tati!”

Știri generale
Copiii dispăruți din Hunedoara i-au transmis un mesaj video tatălui lor. Poliția a intrat în posesia filmării: ”Noi vrem la tati!”
Copiii dispăruți din Hunedoara i-au transmis un mesaj video tatălui lor. Poliția a intrat în posesia filmării

Apar noi detalii în cazul celor trei copii din Hunedoara care au dispărut în cursul zilei de luni. Poliția a intrat în posesia unei filmări cu minorii, în care aceștia spun că vor la tatăl lor. Când ar fi fost realizată înregistrarea.

Copiii lui Adrian Marțian i-au transmis acestuia un mesaj video

Cei trei minori, în vârste de 11, 9 și 7 ani, au fost dați în urmărire națională luni, 14 octombrie 2024. Aceștia sunt copiii omului de afaceri Adrian Marțian, un milionar cunoscut și fost patron al echipei de fotbal UTA Arad și ai soției sale. Marți, a apărut o filmare cu minorii, care a ajuns și la poliție. În imagini, fiica afaceristului spune că filmarea ar fi fost realizată, marți, 15 octombrie, însă polițiștii nu pot stabili cu exactitate data.

În filmarea trimisă poliției, copiii apar pe un câmp și se adresează mamei lor, Roxana Marțian. Ei afirmă că nu se simt în siguranță cu ea și își exprimă dorința de a fi cu tatăl lor. Cea mai mare dintre frați spune că filmarea ar fi fost făcută pe 15 octombrie, dar anchetatorii nu au confirmat încă data exactă a înregistrării. Această filmare, în care copiii spun că nu se află în pericol și că sunt tratați bine, ar putea oferi informații esențiale pentru localizarea lor.

Poliția din Hunedoara investighează mai multe ipoteze în acest caz, inclusiv posibilitatea ca un apropiat al lui Adrian Marțian să fie cel care i-a luat pe copii. Deși tatăl lor nu a putut fi audiat personal, fiind plecat în străinătate, autoritățile au discutat cu el telefonic.

”15 octombrie 2024. Roxana, degeaba ai pus pe oamenii ăștia să ne ia să ne ducă la tine, noi nu vrem la tine. Oamenii ăștia ne-au mințit că ne duc la tati, dar de fapt la tine au vrut să ne ducă…. Suntem bine, oamenii ăștia ne-au tratat bine. Noi nu vrem la tine. Nu te iubim și nu ne simțim în siguranță cu tine. Noi vrem la tati, să fim toți trei. Noi îl iubim pe tati și oamenii ăștia o să-l contacteze pe tati să mergem la el”, a spus fata cea mare, într-un mesaj publicat într-un videoclip pe Youtube.

Cine este Adrian Marțian, tatăl celor trei frați din Hunedoara care au dispărut de sub ochii bonei. Milionarul trăiește într-o rulotă și a fost decăzut din drepturile părintești

Cei trei frați au dispărut de acasă luni

Tensiuni și acuzații între părinți

Disputa dintre Adrian și Roxana Marțian durează de mai mulți ani, principala cauză fiind custodia copiilor. Adrian Marțian a acuzat-o în repetate rânduri pe fosta sa parteneră de rele tratamente aplicate minorilor. În urmă cu doi ani, acesta a aflat despre presupusele comportamente abuzive ale Roxanei, pe care le-a descris în termeni duri. Potrivit milionarului, fosta parteneră ar fi consumat alcool în exces în prezența copiilor și i-ar fi amenințat pe aceștia cu acte de violență.

În urma acestor acuzații, mama copiilor a fost cercetată penal pentru rele tratamente aplicate minorilor, dar în cele din urmă, atât Adrian Marțian, cât și Roxana au pierdut custodia micuților.

Procesul legat de custodie a avut consecințe grave pentru ambii părinți. Deși niciunul nu a obținut custodia copiilor, instanța a impus ca Adrian Marțian să nu se apropie de copiii săi la o distanță mai mică de 150 de metri. Nemulțumit de această decizie, milionarul a recurs la soluții neobișnuite, instalând o rulotă în apropierea locuinței copiilor din Sântandrei, pentru a fi cât mai aproape de ei.

Tensiunile dintre foștii parteneri au escaladat și mai mult în urmă cu două luni, când un nou conflict s-a soldat cu plângeri la poliție. Roxana Marțian și partenerul ei actual au folosit o dronă pentru a supraveghea rulota în care se afla Adrian Marțian, ceea ce a dus la un nou scandal.

În prezent, căutările celor trei frați sunt în plină desfășurare. Polițiști, voluntari, câini de urmă și drone sunt folosite pentru a încerca să-i localizeze. Zeci de forțe de ordine s-au mobilizat pentru a investiga dispariția copiilor și a strânge cât mai multe informații. Se pare că Adrian Marțian a fost cel care a anunțat dispariția copiilor la poliție. Potrivit acestuia, bona copiilor l-a alertat că aceștia nu se mai află la domiciliul lor din Sântandrei.

Parteneri
De ce sunt evreii atât de bogați și inteligenți. Gestul pe care-l fac femeile din Israel în timpul sarcinii
Redactia.ro
Provocarea pe care doar geniile o pot rezolva. Mută două bețe de chibrit pentru a forma 7 pătrate
Click.ro
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Ceaușescu a ținut neapărat să viziteze în SUA. În ce locuri a mers dictatorul
EVZ.ro
Alertă medicală în România! Virusul care poate să te ucidă în 48 de ore a ajuns în spitale. A fost confirmat primul caz
Spynews
Avertisment pentru clienții Banca Transilvania. Toată lumea trebuie să declare. Rămâi fără cont
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Mediaflux
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arată Diandra Doris Moga după ce și-a topit acidul din buze. Cât de schimbată e ispita de la Insula Iubirii acum
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro