20 mai 2023 | 11:50

„Este o victimă”! Mouratoglou, prima declaraţie după noile acuzaţii aduse Simonei Halep. CTP vorbeşte despre finalul carierei sportivei

Sport
„Este o victimă”! Mouratoglou, prima declaraţie după noile acuzaţii aduse Simonei Halep. CTP vorbeşte despre finalul carierei sportivei
„Este o victimă”! Mouratoglou, prima declaraţie după noile acuzaţii aduse Simonei Halep

Noile acuzații aduse Simonei Halep au stârnit un val uriaș de reacții. Antrenorul sportivei, Patrick Mouratoglou, a făcut prima declarație după anunțul specialiștilor de la Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis (ITIA). Jurnalistul Cristian Tudor Popescu vorbește despre finalul carierei sportivei.

Patrick Mouratoglou, prima declarație după noile acuații aduse Simonei Halep

Simona Halep a fost acuzată în urmă cu puțin timp de o a doua încălcare a regulamentului antidoping. Vineri, Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis (ITIA) a anunțat că au fost descoperite „nereguli în pașaortul său biologic”.

La scurt timp după apariția în spațiul public a noilor acuzații, Simona Halep a reacționat dur, publicând pe platformele de social media un mesaj în care dezvăluie că se simte neajutorată și hărțuită.

„Mă simt neajutorată în faţa acestei hărţuiri şi a motivaţiei lor de a-mi dovedi vinovăţia pentru ceva ce nu am făcut niciodată. Subliniez, toată viaţa mea am fost total împotriva oricărei forme de trişare. Nu este ceva potrivit cu valorile mele”, a transmis sportiva.

Printre cei care au reacționat vehement în fața noilor acuzații este și actualul antrenor al Simonei Halep. Patrick Mouratouglou spune că românca este o victimă, situația în care a ajuns depășind „limitele acceptabile”.

„Iată declarația Simonei Halep în urma hărțuirii la care este supusă. Este o victimă. Această situație a depășit limitele acceptabile”, este mesajul postat de Patrick Mouratouglou.

Te-ar putea interesa și: Ce este „pașaportul biologic” al sportivilor şi ce dezvăluie despre Simona Halep. Noile acuzaţii aduse sportivei

„Viitorul ei în tenis sună sumbru”

În același timp, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a făcut o radiografie dureroasă a situației în care se află Simona Halep. CTP vorbește despre finalul carierei sportivei, în condițiile în care șansele ei să „revină în tenisul de nivel înalt tind spre zero”.

„Șansele ca Simona să revină în tenisul de nivel înalt tind spre zero

Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis (ITIA) anunță că Simona Halep trebuie să facă față unei noi acuzații, separată de cea legată de Roxadustat, în legătură cu „neregularități” în Pașaportul ei Biologic, o arhivă de teste și măsurători pe care o au jucătoarele din primele 300 de locuri în clasamentul WTA. Deocamdată, nu știu în ce constau aceste „neregularități”, dar perspectiva care se conturează…

Oricum, Simona era pe muchie de cuțit cu termenul de 28 mai pentru cazul Roxadustat. Dacă ar fi primit atunci un verdict favorabil și i se ridica suspendarea, ar fi avut o șansă de a juca la Wimbledon, fără mari așteptări, dar măcar să revină în tenisul de nivel înalt. Așa, cu cele două acuzații cumulate, probabilitatea ridicării suspendării tinde spre zero. Practic, anul 2023 este închis pentru revenirea Simonei.

Cred în continuare în buna credință a Simonei Halep, dar viitorul ei în tenis sună sumbru”, este mesajul postat de Cristian Tudor Popescu.

Te-ar putea interesa și: Simona Halep, noi acuzații de dopaj. Cum se apără românca: „E hărțuire. Vor să mă găsească vinovată”

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro