06 apr. 2023 | 16:35

Ce face un bărbat din Costinești în fiecare sezon estival. Locuitorii spun că e ilegal

Știri Locale
Ce face un bărbat din Costinești în fiecare sezon estival. Locuitorii spun că e ilegal
Cum devin micile afaceri creative pentru a supraviețui!

Nu de puține ori cei care dețin afaceri încearcă să găsească modalități prin care să-și atragă clienți și, implict, metode de a-și ține afacerea în picioare. Și așa ajungem la subiectul de azi, și anume ce face un bărbat din Costinești în fiecare sezon estival. Deși inițiativa sa pare de înțeles, cu toatea astea locuitorii stațiunii constănțene spun că e ilegal. Citește mai departe și vezi despre ce este vorba.

Cum devin micile afaceri creative pentru a supraviețui

Dacă ești un proprietar de afacere, una mică, încerci orice mijloace la îndemână pentru a-ți ține afacerea pe picioare. Într-un stat care trece printr-o criză economică, cum este și România, din păcate în ultimii ani mici afaceriști fie au intrat în faliment, fie, cu puțin noroc, au venit cu bani de acasă pentru a putea avea totuși un business.

Dacă au învățat ceva micii afaceriști, este că economia de piață este, de fapt, locul unde cel mai puternic și inventiv reușește să supraviețuiască, și cum în ultimii patru ani România a trecut prin cel puțin trei crize majore, lucrurile s-au înrăutățit, inclusiv pentru marile afaceri, ce să mai spunem de acești mici afaceriști.

Dar, cum românul este recunoscut pentru inventivitatea sa, astăzi vorbim de un bărbat din Costinești care s-a gândit la o metodă, cel puțin, inedită de a-și menține afacerea și, implicit, de a-și atrage clienții, cu toate că, în mod real, ceea ce face este ilegal. Citește mai departe și află ce face un bărbat din Costinești în fiecare sezon estival.

Metoda inedită a unui bărbat din Costinești în fiecare sezon estival

Toată lumea știe că orașul Costinești, un oraș mic de la malul Mării Negre, nu duduie din punct de vedere economic, și cele mai multe vânzări se fac în sezonul estival. Așa se face că un bărbat din Costinești în fiecare sezon estival recurge la o metodă ilegală, spun consătenii acestuia, de a-și atrage clienții spre afacerea sa comercială.

Concret, afaceristul a făcut un obicei ca în fiecare perioadă de sezon să traseze exact în fața magazinului său o trecere de pietoni. Da, ați citit bine, bărbatul din Costinești în fiecare sezon estival trasează pe mijlocul drumului, cu vopsea albă, o trecere de pietoni, poate-poate așa reușește să-și atragă clienți în micuțul său magazin.

Vezi și: Ce prețuri sunt în Costinești în iulie 2022. Nu e de mirare că e arhiplin aici, în timp ce Mamaia e pustie

Locuitorii spun că e ilegal ceea ce face barbatul

Pe lângă faptul că, din punct de vedere legal, nu este semaforizată corespunzător, nici măcar ideea în sine nu este legală. Partea și mai interesantă este că de fiecare dată când face așa, reușește să oprescă și circulația în zona în care se află magazinul și, implicit, trecerea de pietoni.

Pe de-o parte, gestul este justificat, având în vedere că există o porțiune extrem de mare de drum fără nicun fel de trecere, de pe un trotoar pe altul. Pe de alta, pe cât de inventivă este ideea acestuia, cum spuneam, pe atât de ilegală este.

Dacă s-au sesizat sau nu organele în drept, asta este o cu totul altă discuție, dar putem aprecia, totuși, ideea acestuia de a-și menține afacerea și modul inedit prin care bărbatul din Costinești încearcă, an de an, să-și atragă clienți. Dar, să nu uităm, tot ilegal este.

Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Diamante pentru Elena Ceaușescu. Soția dictatorului, daruri scumpe de la alt bărbat
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
S-a dat ordin de la UE. Devine obligatoriu în România de la 1 ianuarie 2025
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
PENSIILE se MAJOREAZĂ din NOU de la 1 IANUARIE! BOLOȘ a anunțat: FONDURILE au FOST ASIGURATE
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro