A fost, este și va rămâne una dintre cele mai frumoase românce. La cei 54 de ani, Ramona Bădescu are o siluetă de admirat, însă recunoaște fără ezitare că nu a câștigat la loteria genelor, ci face eforturi constante pentru a se menține în formă, mai ales că se abține cu greu de la mâncare. Vedeta a dezvăluit recent care este alimentul fără de care nu poate trăi și pe care l-a luat din țară când a plecat în Italia. Care sunt secretele sale pentru un trup aproape perfect.
La vârsta de 54 de ani, Ramona Bădescu este într-o formă de milioane. A dezvăluit, însă, că nu este tocmai mulțumită de felul în care arată și își dorește să facă unele modificări, nu în cabinetul unui medic plastician, ci la sală!
Vedeta respectă acum un program riguros de antrenamente, apelând chiar la ajutorul unui specialist, nu pentru a slăbi, ci pentru a-și dezvolta musculatura.
„Am început să merg la sală aproape zilnic, pentru că am mai mult timp dimineața, de când Ignazio merge la grădiniță. Am noroc că sala de sport e lângă mine și mă mobilizez repede. Eu nu vreau să slăbesc!
Vreau să mă tonific, să cresc în greutate, dar în mușchi. Iar asta înseamnă că trebuie să scad lichidele și să cresc masa musculară, ceea ce mă va face să cântăresc mai mult, dar, uitându-mă în oglindă mă voi simți mai tonică, având în vedere că organismul se transformă în timp.
Și eu trebuie să țin pasul cu timpul, așa că de aceea antrenamentele Flexibility & Postural, căci sunt lecții care mă ajută să alungesc musculatura după ce fac sală’, a dezvăluit Ramona Bădescu, potrivit click.ro.
Citește și: Tratamentul pe care îl folosește Ramona Bădescu pentru piele. Așa se menține frumoasă la 53 de ani
Cât despre alimentație și dietă, Ramona Bădescu recunoaște că nu își refuză poftele, însă are grijă să mânânce cât mai sănătos. Salatele sunt nelipsite din meniul său zilnic. Vedeta a dezvăluit și care este ingredientul special pe care l-a adus în Italia din România.
„Îmi plac foarte mult ridichile, le mănânc între mese, ca să mă satur. Iar când am plecat acum din România în Italia, am plecat cu sacoşa plină de ridiche neagră. Pentru că în Italia nu se găseşte.
Şi fac o salată de crudităţi foarte bună, cu ridiche neagră, ţelină, morcov, măr ionatan, cu un dressing cu avocado, iaurt, zeamă de lime, nuci, fără maioneză. Este foarte bună şi sănătoasă! Mi-am făcut pofta şi cu salată de boeuf în România. Eu pun şi măr ionatan în ea, pentru că e puţin dulceag şi îi dă o aromă aparte”, a mai spus aceasta, pentru sursa citată.