Rețeta unui bucătar celebru face furori printre americani. Află care este secretul aripioarelor de pui crocante. Ce ingrediente nu trebuie să îți lipsească din acest preparat ce va face, cu siguranță, deliciul familiei și musafirilor.
Un adevărat răsfăț pentru papilele gustative, cu toate că nu este un preparat deloc pretențios. Secretul unui rezultat spectaculos, ca la carte, a fost dezvăluit și face furori în rândul americanilor.
De acum, nu va mai trebui să te duci la restaurant pentru a savura acea textură pe care prea puțini reușesc să o obțină în propria bucătărie. Modul de preparare al aripioarelor de pui crocante a fost explicat, pas cu pas, de un bucătar celebru. Rețeta nu este una foarte simplă, va necesita ceva timp, răbdare și îndemânare, însă efortul va merita din plin.
Pentru rețeta lui chef Sunny Anderson, aripioarele se acoperă cu făină, cayenne, sare și piper și apoi se lasă să stea în această compoziție în jur de o oră, până când se usucă amestecul.
Citește și: Cum să prăjești cârnații afumați fără să crape. Secretul știut de puține gospodine
În varianta lui Anderson, carnea se prăjește la o friteuză, însă poate fi înlocuită fără probleme cu o tigaie mai adâncă umplută cu ulei bine încins.
Tot ce trebuie să faci este să pui tigaia cu ulei pe foc. După ce se încinge bine, se pun bucățile de carne și se lasă la preparat în jur de 25 de minute. Nu uita să le întorci pe partea cealaltă la jumătatea intervalului, dacă nu sunt complet acoperite în baie de ulei.
După ce sunt gata, se scot pe o farfurie pe care ai pus înainte câteva prosoape de hârtie curate care vor absorbi grăsimea în exces. Vei vedea că sunt delicioase și surprinzător de crocante.
Celebrul bucătar recomandă și un sos spectaculos ce merge de minune cu carnea de pui prăjită. Pentru a-l prepara, nu trebuie decât să combini brânză cu mucegai albastru, smântână, maioneză, zeamă de lămâie, usturoi, sare și piper.
Succesul acestei combinații de texturi și arome va fi, fără doar și poate, un mare succes în rândul familiei și musafirilor, așa că pregătește-te să împarți rețeta!
Citește și: Cât timp e bun puiul după ce l-ai gătit. Multe gospodine îl ţin prea mult la frigider