15 feb. 2023 | 08:56

Lionel Messi și Neymar, „săpuniți” bine în L’Equipe, după meciul PSG – Bayern Munchen. „Influență minimă”. Ciprian Tătărușanu, prestație excelentă în duelul AC Milan – Tottenham

Sport
Lionel Messi și Neymar, „săpuniți” bine în L'Equipe, după meciul PSG - Bayern Munchen. „Influență minimă”. Ciprian Tătărușanu, prestație excelentă în duelul AC Milan - Tottenham

Lionel Messi și Neymar au fost aspru criticați în L’Equipe, după ce PSG a pierdut, pe propriul teren, meciul cu Bayern Munchen din prima manșă a optimilor de finală Champions League. De la ei se aștepta cel mai mult și „tunurile” jurnaliștilor au fost îndreptate asupra lor. Ciprian Tătărușanu a avut o prestație solidă în duelul AC Milan – Tottenham. Nu a luat gol și a primit una dintre cele mai mari note din echipă.

Lionel Messi și Neymar, criticați după PSG – Bayern Munchen 0-1

PSG – Bayern Munchen a fost atracția zilei în Champions League, în prima manșă din optimile de finală. Kylian Mbappe a fost accidentat în ultimele zile și a început confruntarea pe bancă, așa că formația franceză s-a mulțumit în atac doar cu Lionel Messi și Neymar. Doar că cei doi jucători de clasă nu au avut deloc o prestație bună și au fost anihilați de o apărare foarte agresivă, care nu le-a dat spații. În aceste condiții au fost aspru criticați L’Equipe și au primit note mici. Archaf Hakimi, Zaire-Emery, Marco Verratti, Lionel Messi, Neymar și Christophe Galtier au primit nota 3, Marquinhos și Sergio Ramos fiind singurii care au jucat la un nivel mulțumitor și au primit 6.

„A avut parte de puțin sprijin, a fost marcat de doi sau trei adversari, iar rezultatul s-a văzut: o influență minimă, fără pericol la poarta adversă”, au scris jurnaliștii de la L’Equipe despre Lionel Messi.

„Între pierderea mingii și alegerea variantelor individuale fără succes, Neymar nu s-a remarcat în nici un fel pe latura ofensivă”, au fost cuvintele care au analizat prestația starului brazilian.

Singurul gol al partidei a fost marcat de un francez. Kingsley Coman a semnat golul care a adus victoria formației bavareze, dar nu s-a bucurat pentru că primii pași în fotbal i-a făcut la academia lui PSG.

În repriza secundă a intrat pe teren și Kylian Mbappe. A reușit să trimită balonul în plasă, dar reușita lui a fost anulată, din cauza unei poziții de ofsaid, după o intervenție din camera VAR.

Ciprian Tătăruşanu, prestație excelentă în meciul AC Milan – Tottenham 1-0

AC Milan a câștigat primul meci cu Tottenham cu 1-0, după ce Brahim Diaz a marcat singurul gol al partidei. Ciprian Tătărușanu a apărat foarte bine și a primit nota 7.4 de la sofascore.ro, pe primul loc, la acest capitol, fiind Rafael Leao, care a și fost desemnat omul meciului de UEFA.

În minutul 59, portarul român le-a dat emoții fanilor și a cerut intervenția echipei medicale după un duel cu Lenglet, dar a fost doar o „alarmă falsă” și a reușit să termine meciul. Presa din Italia susține că aceasta partidă ar putea fi „cheia” spre o nouă colaborare între Tătărușanu și AC Milan.

Cifrele lui Ciprian Tătărușanu, în Liga Campionilor:

la AC Milan: 8 meciuri, 7 goluri primite, 4 meciuri fără gol primite
la FCSB: 6 meciuri, 10 goluri primite, un meci fără gol primit
la Olympique Lyon: a fost pe bancă în 10 meciuri, fără a bifa vreun minut.

Ciprian Tătărușanu a ajuns la 71 de meciuri în cupele europene:

14 în Liga Campionilor
42 în Europa League
2 în UEFA Intertoto
13 în preliminariile Ligii Campionilor și Europa League

Parteneri
A murit unul dintre milionarii României. Omul l-a adus pe Bush la București
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Familia Regală britanică, în peircol. Antimonarhiștii acuză costuri prea mari pentru contribuabili
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Taxa care îi face pe români să plătească mai mult în supermarketuri. Măsura este deja în vigoare
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
RĂZBOI în TOATĂ REGULA! AU LANSAT RACHETE asupra CAPITALEI
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată copiii Andreei Samson de la Asia Express. Actrița avea un bebeluș acasă când plecat pe Drumul Zeilor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro