13 feb. 2023 | 21:42

A curățat casa doar cu bicarbonat de sodiu și oțet pentru 7 zile. Incredibil ce a observat după

Diverse
A curățat casa doar cu bicarbonat de sodiu și oțet pentru 7 zile. Incredibil ce a observat după
O gospodină a curățat casa doar cu bicarbonat de sodiu și oțet pentru 7 zile. Ce a descoperit ulterior. O să procedezi și tu așa.

O gospodină a curățat casa doar cu bicarbonat de sodiu și oțet pentru 7 zile. Produsele sunt adesea recomandate să fie utilizate pentru sarcinile de curățenie, sub formă de amestec. Ce a observat ulterior, de fapt. Cum se folosesc ingredientele din bucătărie și când își fac efectul cel mai bine. Vei vrea și tu să încerci secretele sale!

A curățat casa doar cu bicarbonat de sodiu și oțet pentru 7 zile

Probabil și tu ești în căutarea unor „trucuri” cu ajutorul cărora să faci curățenie în casă mai rapid. Poți economisi mult timp, dacă știi cum să procedezi când vine vorba despre sarcinile de zi cu zi din locuință. Sigur ai auzit despre combinația de bicarbonat de sodiu și oțet. Este foarte populară în rândul gospodinelor.

Bicarbonatul de sodiu și oțetul sunt deseori folosite pentru a face curățenie în diverse încăperi. Amestecate, oțetul descompune bicarbonatul de sodiu, eliberându-se dioxid de carbon. În urma reacției cu pricina, grăsimea și murdăria sunt rapid îndepărtate de pe suprafețele afectate. O gospodină a pus în aplicare această metodă timp de șapte zile.

A făcut curățenie timp de o săptămână în casa ei cu bicarbonat de sodiu și oțet. Ulterior, a împărtășit tot ce a remarcat diferit în locuință pe internet. Iată cum a folosit cele două ingrediente din bucătărie și când și-au făcut efectul. Vei dori să încerci și tu aceste modalități de dezinfectare a obiectelor din casa ta.

Ce a observat după o săptămână. Vei încerca și tu trucurile

  • Aragazul a arătat impecabil.

Știai că bicarbonatul de sodiu și oțetul pot fi folosite pentru a curăța aragazul din bucătărie? Gospodina a sesizat că inclusiv urmele profunde de arsură de la laptele care a dat în foc s-au îndepărtat rapid cu ajutorul acestui amestec. Pentru început, a presărat o cantitate moderată de bicarbonat de sodiu pe aragaz, apoi a stropit deasupra picături de oțet.

Amestecul trebuie lăsat să acționeze timp de 15 minute. Apoi, tot ce trebuie să faci este să freci cu un material delicat suprafața afectată a aragazului, în așa fel încât să nu prezinte zgârieturi ulterior. Clătește aparatul electrocasnic cu apă curată. Va arăta pur și simplu impecabil, potrivit spuselor gospodinei.

  • Chiuveta din baie s-a desfundat în timp record.

Poți folosi amestecul de bicarbonat de sodiu și oțet și pentru a desfunda chiuveta din baie, a spus gospodina. Tot ce trebuie să faci este să torni o ceașcă de bicarbonat de sodiu în scurgerea chiuvetei, urmată de o ceașcă de oțet. Așteaptă până la producerea unei efervescențe, apoi acoperă scurgerea cu un dop pentru a menține reacția înăuntru. Lasă amestecul să acționeze un sfert de oră, după care toarnă în țeavă un litru de apă fierbinte.

  • Mașina de spălat rufe nu a mai mirosit urât.

Dacă și mașina ta de spălat rufe miroase urât, trebuie să aplici trucul cu bicarbonat de sodiu și oțet. Vei scăpa de orice miros de umezeală sau mucegai. Articolele pe care le vei pune la spălat nu vor mai prezenta mirosuri neplăcute. Toarnă o ceașcă de bicarbonat de sodiu în tamburul mașinii și pune patru căni de oțet alb în zona dedicată detergentului. Setează un program de spălare normal, la ciclu fierbinte. La final, mașina de spălat rufe va mirosi a curățenie.

Parteneri
Ce semnificație au florile pe care Dana Budeanu le-a dus la înmormântarea fostei soacre
Redactia.ro
De ce nu ar trebui să ceri niciodată felii de lămâie într-un restaurant. Detaliul neașteptat dezvăluit de o angajată
Click.ro
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost identificați după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Replica de milioane pe care Teo Trandafir i-a dat-o Danei Budeanu, după ce stilista a spus despre vedeta TV că 'se îmbracă pilaf'
Unica.ro
Simona Halep investește masiv. Bani băgați într-o mare afacere
EVZ.ro
Mădălina Pamfile, noi declarații după ce a fost prinsă băută la volan și încătușată: „M-a deranjat mai mult inconștienta mea”. Ce urmează să se întâmple în cazul fostei asistente TV
Spynews
Atac fără precedent la Moscova. Anunțul făcut de Rusia
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
Dosarele de pensii BLOCATE. Cine sunt pensionarii care riscă să rămână FĂRĂ BANI
Mediaflux
Reacția Danei Badea după ce fostul ei a anunțat că se căsătorește! Acum, Alin a dezvăluit că iubita lui, Sibel, e însărcinată și urmează să mai aibă un copil
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
O creatură marină care arată îngrozitor a băgat spaima în localnici. Ce este vietatea care pare „de pe altă lume”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro