17 ian. 2023 | 08:13

Mihai Pintilii, pus la zid după ce echipa lui s-a făcut de râs în amicalul din Antalya. „Și un taximetrist poate câștiga două meciuri la FCSB” GALERIE FOTO

Sport
Mihai Pintilii, pus la zid după ce echipa lui s-a făcut de râs în amicalul din Antalya. „Și un taximetrist poate câștiga două meciuri la FCSB” GALERIE FOTO

Mihai Pintilii are probleme mari la FCSB! Echipa a fost „dezmembrată” de Rakow, liderul campionatului polonez, în al doilea meci amical din cantonamentul din Antalya și a primit șase goluri în două confruntări. Nana Falemi începe să-și pună întrebarea dacă dacă nu cumva postul de antrenor principal este, pentru fostul internațional, „o pălărie” cam mare.

Mihai Pintilii, pus la zid după al doilea amical din Antalya: FCSB – Rakow 1-4

Mihai Pintilii este din nou sub presiune. Patronul Gigi Becali a decis să-l lase acasă pe Leo Strizu, tehnicianul cu licența PRO, și i-a dat mână liberă la echipă, deși nu are nici măcar carnet de antrenor. Rezultatele din Antalya au ridicat semne de întrebare. După ce a pierdut, cu 2-0, primul amical cu Pogon, FCSB s-a făcut de râs în duelul cu Rakow. În confruntarea cu fosta echipă a lui Deian Sorescu lucrurile au arătat foarte rău, iar în minutul 26 liderul campionatului Poloniei conducea cu 3-0.

„3-0 în minutul 26 nu sună bine niciodată. Mai contează şi mâna antrenorului. În cantonament trebuie să biciuieşti jucătorii, să-i forţezi. Contează un antrenor care se poate impune şi, când suferă, să poată să meargă mai departe, dar nu cred că Pintilii are capacitatea asta. E bun organizator, dar nu cred că are capacitatea ca să ducă jucătorii mai departe, când trebuie să-i capaciteze.

Alaltăieri era colegul lor şi îi înţelege şi jucătorii joacă pentru Pintilii. Când devii dur, nu mai eşti ăla care înţelege. Îţi spun cum eram noi: «Băi, erai colegul nostru, acum ce faci?». Îi lipsesc anii de experienţă şi el nu-i are. În meciuri oficiale vom vedea trecerea de la coleg la antrenor”, a declarat Nana Falemi la Orange Sport.

Mihai Pintilii, contestat de Nana Falemi

Fostul internațional camerunez este convins că Mihai Pintilii nu a depășit stadiul de „prietenul fotbaliștilor” și spune că îi va fi foarte greu să gestioneze momentele dificile și să fie mai dur cu jucătorii.

„După umila mea părere, şi un taximetrist poate câştiga două meciuri pe banca Stelei (n.r. – FCSB-ului). Problema se pune când echipa pierde, la reglaje, la discursul pe care-l ai, ce faci.

Un antrenor care nu are experienţă nu poate corecta, iar în timp va pierde vestiarul. Când îl scoţi pe fotbalist din zona de confort, atunci pot apărea conflicte. Conflictele vor apărea când va fi greu. Pentru ca echipa să crească şi echipa să obţină rezultate, atunci e nevoie de presiune, iar atunci să vedem cum se vor gestiona conflictele”, a declarat Falemi la Orange Sport.

Primul meci oficial din Superligă pentru FCSB este în deplasare cu Hermannstadt, pe 22 ianuarie.

Sursa Foto: FCSB

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Secretul gogonelelor murate. Cum rezistă perfect peste iarnă
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Ordin de la Comisia Europeană. România e obligată până în 2030
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
AMENZI de 3.000 de lei pentru cei care STAU LA BLOC. ACUM e total INTERZIS
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro