13 ian. 2023 | 18:16

Experiență de coșmar pentru Monica Tatoiu în Caraibe. De ce a fost nevoită să sară din avion: “Niște nenorociți”

Monden
Experiență de coșmar pentru Monica Tatoiu în Caraibe. De ce a fost nevoită să sară din avion: “Niște nenorociți”
Experienta de cosmar pentru Monica Tatoiu in Caraibe. De ce a fost nevoita sa sara din avion Niste nenorociti

Deși a plecat într-o vacanță pentru a se putea relaxa și bucura de razele calde ale soarelui insular, Monica Tatoiu a trecut prin momente neplăcute în timpul șederii sale în Caraibe. Cum și-au petrecut femeia de afaceri și soțul ei aniversarea celor 40 de ani de căsnicie.

Monica Tatoiu, peripeții de coșmar în vacanță

Monica Tatoiu nu are nevoie de niciun fel de introducere, fiind una dintre cele mai reputate și controversate persoane publice din România.

Fosta directoare de la Oriflame a sărbătorit, recent, aniversarea celor 40 de ani de căsnicie alături de soțul ei, într-o vacanță exotică în insulele din Marea Caraibelor.

„Au trecut exact 40 de ani. 2.01.1983. Mult a fost bine sau greu, este ca după o dietă. Am reușit. Ceea ce vă urez și vouă. Răbdare, genenerozitate, strâns din dinți, zâmbete și speranță. Viața este arta compromisului.

Merită să urci acolo unde puțini ajung din lipsa de răbdare și înțelepciune. Femeia este cheia. Ea trebuie să dăruiască mai mult. Chiar dacă uneori îți vine să te revolți. Așa ne-a făcut Dumnezeu.

Mai puternice, mai generoase, născătoare de prunci. Să fiți fericiți toți cei uniti prin sfanta taina a cununiei. Si cei care inca nu au facut-o. Dar care caută lumină.”, a scris Monica Tatoiu pe Facebook.

Deși excursia trebuia să fie perfectă, iată că problemele nu au părăsit-o pe vedetă. Renumita femeie de afaceri și partenerul ei de viață ar fi trăit momente de coșmar, după ce au acceptat să călătorească la bordul unui avion al unei companii aeriene locale, de pe o insulă pe alta.

Citește și Cum și-a început Monica Tatoiu vacanța din Caraibe. ‘Doar ieri am făcut trei scufundări printre rechini”. EXCLUSIV

Vedeta și-a pierdut bagajele și a avut parte de un zbor lung de 12 ore

Monica Tatoiu a povestit la Antena Stars că experiența pe care a trăit-o ar fi fost „groaznică”, având în vedere seria de incidente nefericite pe care a întâmpinat-o, de la bagaje pierdute și un drum de numai 2 ore transformat într-o corvoadă de 12 ore.

„Luni a fost groaznic. Ne-a urcat într-un avion care nu era avionul nostru, nu ne-au verificat boarding pass-urile, în ultimul moment am sărit din avion, ne-au pierdut bagajele, ne-au aterizat pe o insulă pe care nu voiam să mergem.

Un zbor de două ore s-a transformat în 12 ore și cu bagaje pierdute. Sfatul meu este să nu circulați cu avioane între insule, companiile sunt exact cum sunt companiile low-cost la noi.

Ești sclavul unor indivizi care nu au niciun fel de respect pentru banii pe care i-ai plătit. Deci, mai bine companii serioase de linie, care dacă fac vreo greșeală plătesc.

Ăștia sunt ca niște nenorociți.”, a completat fosta profesoară de matematică.”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit Spynews.

Din fericire, într-un final, Monica Tatoiu și soțul ei și-au recuperat bagajele pierdute, vedeta realizând cu stupoare faptul că una dintre valizele sale ar fi fost deschisă, deși, inițial, fusese sigilată cu un lacăt.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Ne așteaptă o iarnă grea. Temperaturile vor fi mai scăzute decât cele din anii trecuți
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro