Cum și-a început Monica Tatoiu vacanța din Caraibe. ‘Doar ieri am făcut trei scufundări printre rechini”. EXCLUSIV

Cum și-a început Monica Tatoiu vacanța din Caraibe. ‘Doar ieri am făcut trei scufundări printre rechini”. EXCLUSIV
Cum și-a început Monica Tatoiu vacanța din Caraibe

De aproape o săptămână, Monica Tatoiu se află în Guadelupa, un arhipeleag din partea estică a Caraibelor. Abia ce a ajuns pe insulă, vedeta tv, care și-a luat cu ea o întreagă valiză conținând echipamenttul necesar, a mers la scufundări, printre rechinii galbeni și negri fără dinți, potrivit propriilor sale mărturisiri, făcute în exlusivitate pentru playtech.ro

Monica Tatoiu, despre vacanța în Caraibe

Așa cum face de mai bine de 17 ani, Monica Tatoiu a plecat, recent, împreună cu soțul său și un grup de prieteni în Guadelupa, locul pe care-l consideră cel mai frumos din lume, un adevărat tărâm de basm. Vedeta tv se va reîntoarce în țară abia în ajunul sărbătorilor, potrivit propriilor declarații făcute în exclusivvitate pentru playtech.ro. Încă din priimele zile, aceasta a mers la scufundări, pasiune pe care a descoperit-o în urmă cu trei ani, și tot în Caraibe.

„Foarte mulți englezi, spanioli, francezi își închid casele, lasă temperatura doar să nu înghețe țevile, își iau animanele de companie și pleacă. În Reunion am întâlnit pensionari de la Paris care stăteau trei luni, și se întorceau abia în martie. Prețurile sunt foarte ok. Un apartament pe malul mării în Reunion de două camera te duce la 500-600 euro, iar mâncarea nu e scumpă. E mai iefin ca la București. Eu am șase pisici, iguana, care au rămas în grija prietenei mea, care stă sus la etaj.

Am plecat cu trei valize fiecare după noi, una cu echipamentul pentru scufundări. Aici parca toată lumea are uniformă, nu se face deosebirea între cei foarte bogați. Ai nevoie doar de o pereche de șlapi, un șort, un tricou și o pălărie.

Ieri am muncit mult, am făcut trei scufundări printre rechinii galbeni și negri fără dinți, care nu sunt deloc periculoși. De mai bine de trei ani fac asta, și am la activ până acum 240 de scufundări”, ne-a spus Monica Tatoiu.

„La primele ore cumpărăm pește proaspăt din piață”

De 16 ani, vedeta locuiește în Guadelupa în aceeași cameră, dintr-o vilă și nu se abate de la obiceiurile sale.

„Dimineața la primele ore cumpărăm pește proaspăt din piață. Îl prepar eu cu soțul meu și prietenii, avem un grătar la vila unde stăm. Eu gătesc aici, chiar îmi face plăcere.

Mă scol pe la 4-5 dimineața, îmi fac cafeaua și aștept ca la 6 să răsară soarele. Apoi mă duc și fac o baie, vin acasă, pregătesc micul dejun. Aici e cel mai frumos loc de pe pământ. În plus, mă atrage și cultura mâncării, sosurile pe care le prepară. Deja oamenii mă cunosc atunci când ne întâlnim în piață. De mâine, vom merge în Parcul Național. Au o rezervație naturală bogată, închiriem o barcă și mergem. Fauna și flora sunt spectaculoase. Acolo ne întâlnim cu rechinii somnoroși, pisici de mare, broaște țestoase care-ți umblă pe la picioare în apă”, a completat aceasta.

În urmă cu un an, potrivit propriilor sale mărturisiri, Monica Tatoiu s-a aflat la un pas de moarte, după ce barca în care se afla s-a rupt de anocră, din cauza curenților foarte puternici.

Altfel, după ce se va întoarce în țară, pentru a petrece sărbătorile de iarnă, vedeta va pleca, într-o altă vacanță, de o lună, tot într-o destinație exotică.

Urmăriți Playtech.ro și pe