09 ian. 2023 | 23:34

Cum arată Maria Constantin şi Vica Blochina fără machiaj. Imagini de neratat de la Survivor România 2023

Emisiuni TV
Cum arată Maria Constantin şi Vica Blochina fără machiaj. Imagini de neratat de la Survivor România 2023
Cum a fost prima seară pentru cele două concurente

Așa cum scriam într-un alt articol din această seară, Survivor România este în plină desfășurare pe PRO TV. Printre concurenții care au decis să-și testeze limitele în acest show se numără Maria Constantin şi Vica Blochina. Dacă despre Vica Blochina se știe de ce a ales să participe, despre Maria Constantin se știe că este interpretă de muzică populară și fost participantă la Vocea României. Numai că, în această seară, au putut fi văzute fără machiaj, iar imaginile sunt de neratat.

Maria Constantin şi Vica Blochina fără machiaj la Survivor România 2023

Maria Constantin şi Vica Blochina au ajuns în Republica Dominicană cu un țel anume. Într-un interviu dat recent, Vica Blochina recunoștea care a fost motivul pentru care a acceptat provocarea și testarea limitelor, spunând că „Este prima oară în viața mea când, după ce am semnat, am fost foarte fericită, iar acum mă stresez, pentru că mi-e frică de foarte multe lucruri.”

În cazul Mariei Constantin, colega de echipă a fostei balerine, celebra blondă de 35 de ani, încearcă la rândul ei, să vadă până unde poate merge și dacă va reuși să treacă peste frică și să ajungă în finală.

Dar, încă din prima seară, fanii show-ului au avut o mare surpriză atunci când le-au văzut pe Maria Constantin şi Vica Blochina fără machiaj la Survivor România 2023. Vădit stresate și obosite, cele două componente din echipa „Faimoșilor” au putut fi văzute fără glamour-ul cu care și-au obișnuit fanii de-a lungul timpului.

Dar, dacă luăm în considerare unde se află și, mai ales, de ce se află acolo, putem scuza lipsa de machiaj cu care Maria Constantin şi fosta balerină Vica Blochina și-au obișnuit fanii.

Cum a fost prima seară pentru cele două concurente

Așa cum bine știm, Survivor România nu este despre confort, lux și opulență. Show-ul cu cele mai mari audiențe, la nivel mondial, propune testarea limitelor și faptul că toți cei 22 de concurenți sunt supuși unor condiții minime de trai.

Așa se face că prima seară pentru Maria Constantin dar şi Vica Blochina, precum și pentru restul concurenților, a fost exact așa cum te-ai aștepta să fie la Survivor România 2023.

Cu spații aproape goale, fără acoperiș și cu un minim de unelte, toți cei 22 de concurenți s-au văzut în fața unei realități, despre care Sebastian Dobrincu exclama că „E un pic diferită față de cum o știam!”. Și a mai apărut un aspect, cel al comuniunii, unii dintre concurenți fiind deranjați de sforăitul celorlalți.

De altfel, Maria Constantin la unul din momentele de confesiuni declară că „De dimineață, colegele mele au făcut stretching… și nu numai colegele. S-au mai băgat și din băieți. Eu, cumva, vreau să-mi păstrez energia pentru joc… M-am trezit de mai multe ori și Ionuț a avut un repertoriu foarte puternic până spre dimineață”.

Survivor România este exact despre asta, despre arta de a supraviețui în condiții extreme, bazându-te pe lucrul în echipă. Rămâne de văzut cine va rezista până la final, și dacă cele două concurente Faimoase, Maria şi Vica, vor reuși să-și depășească limitele.

Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Alexandru Ciucu nu se mai ascunde. Cum e viața lui amoroasă
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Klaus Iohannis este vinovat! Înseamnă ultima TRAGEDIE
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro