06 ian. 2023 | 16:42

Ce probleme de sănătate are Octavia Geamănu de când Antena 1 a înlocuit-o de pe post. Vedeta a făcut anunțul trist EXCLUSIV

Monden
Ce probleme de sănătate are Octavia Geamănu de când Antena 1 a înlocuit-o de pe post. Vedeta a făcut anunțul trist EXCLUSIV
Ce probleme de sănătate are Octavia Geamănu, după ce conducerea Antena 1 a luat decizia de a o înlocui pe post.

Octavia Geamănu a ținut întotdeauna la ritualul de somn, așa că nici măcar mariajul cu Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, nu a determinat-o să facă o schimbare. În ultima perioadă, vedeta Antenei 1 se confruntă cu provocări, apărute probabil din cauza situației neplăcute pe plan profesional cu care se confruntă de mai bine de jumătate de an. Ce probleme de sănătate are Octavia Geamănu de când Antena 1 a înlocuit-o de pe post. EXCLUSIV

Octavia Geamănu și Marian Ionescu sunt căsătoriți de 7 ani și au un băiețel, Andrei, în vârstă de 6 ani. Încă de la începutul relației, cuplul a optat pentru dormitoare separate. Practic, artistul nu a fost deloc deranjat de dorința Octaviei.

„Păi omul a fost de acord. Dacă noi suntem identici, noi doi gândim la fel, simțim la fel, că tot au scos ei de curând un single cu Lidia”, ne-a spus soția lui Marian Ionescu.

Ce probleme de sănătate are Octavia Geamănu

Fosta știristă a ținut întotdeauna să nu împartă cu nimeni spațiul de dormit și a reușit acest lucru chiar și după ce a devenit mamă.

„Dintotdeauna am dormit separat. Eu am dormit singură de când mă știu. Nici măcar cu Andrei nu am dormit. Fiecare cu camera lui”, a punctat Octavia Geamănu.

În ultima perioadă, Octavia Geamănu traversează o perioadă stresantă din punct de vedere profesional. După ce, timp de 18 ani, a fost prezentă pe micul ecran la Antena 1, din luna iunie 2022, la întoarcerea din vacanță, soția lui Marian Ionescu a aflat că a fost înlocuită la pupitrul Observatorului din weekend. Conform mărturisirilor sale de la acea vreme, vedeta nu a primit o explicație din partea angajatorului și nici nu au ajuns la o înțelegere.

Prin urmare, vedeta a intentat un proces, pentru a-și cere drepturile. Până când acțiunea juridică se va finaliza, Octavia își respect contractul pe care îl are cu Antena 1. După o lungă perioadă în care a beneficiat de concediul de odihnă restant, Octavia Geamănu a revenit pe 3 ianuarie la redacție. De 7 luni nu mai apare pe micul ecran, dar este prezentă la datorie, respectând programul de lucru 9.00 – 17.00.

Deși este o fire puternică, situația de la job o afectează, drept dovadă sunt insomniile cu care se confruntă de ceva vreme.

„Dorm haotic, mă trezesc pe la 3.00 dimineața”

„Eu țin foarte mult la spațiul meu, la libertatea mea. Somnul este sfânt pentru mine. Plus că, în ultimele luni, eu nu mai dorm cum trebuie. Dorm haotic, mă trezesc pe la 3.00 dimineața, pe la 4.00 fac pilates. Chiar nu vreau să se chinuie cineva lângă mine că nu pot eu să dorm. Plus că mi se pare groaznic să stai să te foiești și să nu îl deranjezi pe celălalt și poate omul sforăie și poate te enervezi. Decât să mă trezesc dimineața nervoasă că nu am dormit, mai bine să mă trezesc fericită și îndrăgostită”, a declarat, pentru Playtech Știri, Octavia Geamănu, explicând totodată motivele care au determinat-o să nu împartă dormitorul nici măcar cu soțul – și nu de acum, ci de când s-au căsătorit.

Fosta știristă așteaptă finalizarea procesului pe care îl are cu Antena 1 și reluarea activității de prezentoare de știri.

„Cel mai mult îmi doresc sănătate și să fie bine pe plan profesional. Doamne ajută!”, a menționat ea.

Video: Daniel Bălan

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Alina Sorescu și Alex Ciucu au stat ore bune la tribunal! Artista, prima reacție: „Sunt încrezătoare că decizia va fi în beneficiul fetelor”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
S-a rupt coaliția. Lovitura dată Ciucă l-a năucit pe Ciolacu
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
România a pierdut un monstru sacru. A fost cel mai iubit actor: A avut mare succes la doamne!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare COMPLETĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro