21 dec. 2022 | 23:41

Cum arăta Selly în urmă cu 10 ani. Vloggerul, de nerecunoscut: „Credeţi în visurile voastre”

Monden
Cum arăta Selly în urmă cu 10 ani. Vloggerul, de nerecunoscut: „Credeţi în visurile voastre”
Cum arăta Selly în urmă cu 10 ani. Imaginea făcută publică chiar de către vlogger, cu o ocazie foarte specială.

Andrei Șelaru sau Selly, așa cum mai este cunoscut în spațiul public, sărbătorește miercuri, 21 decembrie, împlinirea unui deceniu de la momentul în care și-a început cariera în vlogging, pe platforma YouTube. Vezi în rândurile de mai jos cum arăta Selly în urmă cu 10 ani. Parcursul impresionant urmat de tânărul în vârstă de 21 de ani.

Cum arăta Selly în urmă cu 10 ani

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din țara noastră. Miercuri, 21 decembrie, tânărul a sărbătorit împlinirea a zece ani de la momentul în care și-a început cariera în mediul online. Așa cum cel mai probabil știi deja, Andrei Șelaru este vlogger. S-a făcut remarcat pe internet, după ce a aflat despre existența platformei YouTube de la o profesoară de la școală.

Potrivit unor declarații mai vechi, Selly a început să activeze pe YouTube după ce profesoara sa de limbă engleză i-a spus despre existența platformei. I s-a părut de-a dreptul fascinantă ideea de a publica conținut propriu. Astfel, nu a stat prea multă vreme pe gânduri și a încărcat primul material video.

Primul videoclip de pe YouTube al lui Selly este, practic, o prezentare a sa. În el, copilul de atunci, în vârstă de 11 ani, se prezentase și povestea cine era el, de fapt. Așa a început cariera impresionantă a tânărului care avea să strângă, pe parcursul unui deceniu, aproape un miliard de vizualizări la videoclipurile sale, 43 de milioane de aprecieri, 34 milioane de comentarii și nu mai puțin de 3, 2 milioane de abonați pe YouTube.

Cu ocazia celebrării împlinirii a zece ani de la începutul carierei sale în online, Selly a publicat pe rețelele sociale un mesaj foarte emoționant. În dreptul său, o fotografie de acum un deceniu. Copilul Andrei Șelaru este de nerecunoscut! Apare, în imagine, ținând în mână o cameră foto marca Nikon, pe care o analizează atent, încercând să imortalizeze un cadru.

Mesajul vloggerului: „Nu vă descurajați”

„Astăzi împlinesc 10 ani de când am postat primul vlog pe YouTube. Acum 10 ani, habar nu aveam că acel prim vlog avea să-mi schimbe complet viața.

Se întâmpla pe 21 decembrie 2012. Rezultatele nu au venit peste noapte. Primele 6 luni nu am trecut de 100 de abonați. În 2015, am făcut primii 100.000 de abonați. Iar în 2018, primul milion. Credeți în visurile voastre și nu vă descurajați niciodată. Niciun lucru care rezistă nu apare peste noapte!

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și au crezut în mine în toți acești ani! Vă iubesc!”, este mesajul transmis de Selly, pe pagina sa de Instagram, cu ocazia evenimentului special pe care îl sărbătorește.

Citește și: Selly face o avere din Youtube. Câți bani câștigă lunar, suma este incredibilă

Pe lângă activitatea de vlogger, Selly mai este și cântăreț, actor și producător. Încasează venituri importante din proiectele pe care le derulează. Cel mai mult, se implică în mediul online, unde și-a construit și o comunitate foarte mare de urmăritori.

Digisport.ro
Cristiano Ronaldo, făcut praf de o legendă după ce a ajuns la 900 de goluri: "N-are nicio treabă cu fotbalul!"
Stirile PROTV
Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Cum să faci ouă poșate în doar 60 de secunde? Nu ai nevoie nici de tigaie și nici de oțet 
Spynews.ro
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
PRO TV
Cel mai frumos cuplu latino, apariție de senzație pe covorul roșu! Penelope Cruz și Javier Bardem, imaginea perfecțiunii
Adevarul
O creatură nemuritoare poate produce o formă contagioasă de cancer. Fenomenul bizar, urmărit de cercetători
BZI.ro
Carmen Brumă arată senzațional la 47 de ani! Vedeta a dezvăluit ce o ajută să se mențină în formă
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Povestea de dragoste neștiută dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”
Parteneri
Se schimba data PASTELUI? Crestinatatea se pregateste pentru un moment istoric
Redactia.ro
Țara în care femeile trăiesc peste 100 de ani. Ce mănâncă mereu și care e secretul longevității
Click.ro
„Canibalul din Volgograd” s-a întors acasă, după ce a luptat în Ucraina. Cazul lui a zguduit societatea rusă acum un deceniu
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Se întoarce cel mai urmărit serial de pe Netflix. Fanii sunt în extaz
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
Obligatoriu pentru românii care au casă prin credit ipotecar. Riscă să primească amendă
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL și AICI! Cel puțin 492 de persoane UCISE într-o SINGURĂ ZI
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro