23 oct. 2022 | 12:33

Afacerea cu care Adriana Bahmuțeanu şi iubitul ei vor să dea lovitura în România. Aduc modelul de la americani: „Sunt pe primul loc la asta”

Monden
Afacerea cu care Adriana Bahmuțeanu şi iubitul ei vor să dea lovitura în România. Aduc modelul de la americani: „Sunt pe primul loc la asta”
Afacerea cu care Adriana Bahmuțeanu şi iubitul ei vor să dea lovitura în România. Cuplul a preluat un model din SUA.

Afacerea cu care Adriana Bahmuțeanu şi iubitul ei vor să dea lovitura. După peste două decenii trăite în Statele Unite ale Americii, George Restivan s-a mutat în România. Totul se datorează prezentatoarei de televiziune, care l-a cucerit încă de la prima convorbire. Ce se va întâmpla în perioada următoare în viața cuplului, din punct de vedere profesional.

Unde se vor stabili Adriana Bahmuțeanu și George Restivan

După aproximativ o lună de relație, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au luat decizia de a se logodi. Evenimentul a avut loc la biserică. Nunta propriu-zisă mai suferă amânare, întrucât cei doi parteneri nu doresc să organizeze un astfel de eveniment într-o perioadă de criză.

Povestea de dragoste dintre Adriana Bahmuțeanu și George Restivan este cu adevărat fascinantă. Bărbatul, care deține mai multe afaceri în domeniul imobiliar, s-a mutat din SUA în România din dragoste pentru partenera sa. Cuplul se află, momentan, în perioada de acomodare. Logodnicul prezentatoarei TV a recunoscut că fusul orar încă-i dă bătăi de cap.

Nimeni nu știe unde vor decide cei doi să își construiască viața, până la urmă. Adriana Bahmuțeanu nu ar vrea să plece din România. Din contră, ea este de părere că toți românii din Diaspora ar trebui să se întoarcă acasă pentru a ajuta la redresarea țării. Vedeta nu respinge complet, însă, posibilitatea de a se muta peste Ocean.

„Eu iubesc și România. Mă simt foarte bine și aici acasă. Eu zic că, în timp, o să ne hotărâm dacă stăm aici sau ne mutăm în America, pentru că avem ambele opțiuni. Cu mine au venit și opțiunile de a locui aici, în România, sau în America”, a declarat George Restivan, despre scenariul mutatului din țară.

Afacerea cu care Adriana Bahmuțeanu şi iubitul ei vor să dea lovitura

Odată cu stabilirea reședinței cuplului, se ridică și problema carierei celor doi parteneri. George Restivan deține mai multe afaceri în domeniul imobiliar, în SUA. Adriana Bahmuțeanu este cu adevărat pasionată de televiziune, meserie la care nu a renunțat până în prezent, în ciuda vârstei.

„Eu sunt tot timpul pe TV. Acum, ce o vrea Dumnezeu. Nu zic nu. De ce să zic nu? Până la 100 de ani, mergem înainte. Uite, în America, prezentatorii care sunt de peste 40 de ani sunt respectați. La noi, nu. Ești considerată bătrână, depășită. Nu ești pe Tik Tok, nu ești pe nu știu ce…”, a spus Adriana Bahmuțeanu, potrivit EGO.ro.

De cealaltă parte, George Restivan nu exclude ideea de a deschide o afacere în România. Cuplul a transmis că analizează mai multe variante, mai multe posibilități pentru a-și câștiga traiul împreună. Partenerii iau în calcul să implementeze în țara noastră un business profitabil, axat pe clienți.

„Cu toată plăcerea o să-mi pun în funcțiune experiența dobândită în America, pentru că am lucrat în două domenii. Încă mai lucrez în domeniul imobiliarelor. Pot să aduc un strong customer service (nr. serviciu clienți) care este foarte important. America este numărul unu, din acest punct de vedere. Pot să zic că vreau să implementez și aici acest gen de serviciu. Că în rest, toți avem experiență în una-alta”, a punctat iubitul vedetei.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, într-un nou scandal. Pe cine a dat în judecată pentru calomnie

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan se cunosc de puțin timp, însă nimic nu-i împiedică să-și trăiască la maximum povestea de dragoste. Cuplul a anulat nunta și petrecerea, în speranța că vor veni timpuri mai bune. Astfel, toți invitații s-ar putea bucura în tihnă de eveniment.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Veste mare de la Buckingham. Kate se va transforma total
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro