20 oct. 2022 | 14:51

Muncitorul român care a lucrat pentru Cristiano Ronaldo, dezvăluire șocantă. „Mi s-a părut inuman, a uitat că a fost sărac”

Sport
Muncitorul român care a lucrat pentru Cristiano Ronaldo, dezvăluire șocantă. „Mi s-a părut inuman, a uitat că a fost sărac”

Cristiano Ronaldo nu este considerat unul dintre fotbaliștii „cu inimă de aur”. Jurnaliștii englezi scriu și acum despre copilul autist căruia starul portughez i-a dat peste mână și i-a spart telefonul, iar de cinci luni nu achitat nici măcar aparatul. Un muncitor român care a lucrat în casa starului portughez a dezvăluit că nu a primit nici măcar un pahar cu apă deși era foarte cald.

Cristiano Ronaldo l-a dezamăgit pe românul care este „socios” la Real Madrid

Cristiano Ronaldo are o avere de peste un miliard de dolari. Starul portughez deține mai multe proprietăți de lux, dar și un garaj în care îți ține, cu mare grijă, mașinile foarte scumpe. Și totuși nu este din cale afară de darnic, nici măcar când este vorba de un gest minor.

Marian Spânu a plecat din România în anul 1992 și este fanul lui Real Madrid. El face parte din cei 2000 de „socios” care pot influența alegerile de la club, iar la un moment dat a avut de făcut o lucrare la locuința lui Cristiano Ronaldo din Spania. Dezamăgirea a fost foarte mare.

„Eu am lucrat cu o firmă din asta de pune rigips. De atunci am zis că trebuie să îi văd partea fotbalistică, pentru că altfel încep să îl urăsc. Era foarte rece, niciun pic de respect. Eu cred că și-a uitat originea, a uitat că a fost sărac odată”, a declarat Marian pentru gsp.ro.

Ronaldo și-a dorit să la subsol bar și discotecă și a avut nevoie de o echipă serioasă, dar celor care au muncit, acasă la el, nu le-a dat nici măcar un pahar cu apă.

„Am fost decepționat. Era o căldură îngrozitoare. Erau 40 și ceva de grade afară. Eu am fost și la alți oameni mai puțin bogați decât Cristiano Ronaldo. Vara, aici se spune că dacă ceri un pahar de apă sunt obligați să îți dea.

Eu am fost la oameni care îți puneau lăzi frigorifice pline cu apă, bere, sucuri. El nu a pus acolo nimic. El avea încă o parcelă acolo, lipită de terenul acesta. Trebuia să mergi acolo să dai drumul la un furtun să iasă niște apă, nu rece.

Mi s-a părut inuman, practic. Acolo erau o căruță de muncitori. Nu a cerut nimeni, dar mi s-a părut normal să pui o mașină de apă, sau un frigider cu apă, sau un frigider în care să poate să își pună omul apa. Eu am stat puțin, cred că două săptămâni, mi-am făcut partea mea”, a mai povestit Marian Spânu.

Presa din Portugalia îl „zugrăvește” pe Ronaldo ca pe un personaj generos care face multe donații. Este însă greu de explicat de ce nu a rezolvat problema de la meciul Everton – Manchester United, când a dat peste mână unui copil și i-a spart telefonul. Mama celui mic a fost la poliție, dar fotbalistul a achitat doar amenda, nu și paguba.

Ronaldo are probleme mari la Manchester United. A plecat de pe bancă în timpul partidei cu Tottenham și nu s-a dus la vestiare, ci a plecat direct acasă.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Se anunță sărbători de poveste. Prognoza meteo pentru Crăciun și Revelion
EVZ.ro
Văduva lui Gabi Stângău, copleșită de durere în ziua în care ar fi aniversat doi ani de la nuntă. Ce semn divin a primit Diana Berințan: „Ești cu mine mereu” / FOTO
Spynews
Durere și lacrimi. Medicul Monica Pop, despre boala sa ucigașă: Fiecare om are asta
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
Răsturnare privind ADERAREA la SCHENGEN! ZI DECISIVĂ AZI
Mediaflux
Anamaria Prodan versus Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal, acum
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro