Cristiano Ronaldo, ratare uluitoare. Roy Keane și Paul Scholes sunt de partea portughezului și spun că Manchester United nu-l respectă

Cristiano Ronaldo, ratare uluitoare. Roy Keane și Paul Scholes sunt de partea portughezului și spun că Manchester United nu-l respectă

Cristiano Ronaldo trece printr-o perioadă îngrozitoare la Manchester United. În campionat este folosit foarte puțin, iar antrenorul Erik ten Hag îi oferă mai multe șanse în cupele europene, într-o competiție de „mâna a doua”. Decizia olandezului este criticată de fostele glorii ale echipei: Roy Keane și Paul Scholes.

Cristiano Ronaldo, ratare uluitoare în meciul cu Omonia Nicosia

Cristiano Ronaldo a fost titular în duelul cu Omonia Nicosia din grupele Europa League. „Diavolii” s-au impus cu emoții cu 3-2, după ce au fost conduși cu 1-0. Starul portughez nu a părut deloc în apele lui, în condițiile în care joacă foarte puțin. A oferit o pasă de gol, dar a și ratat incredibil, singur din careu, când a trimis mingea în bară. „Cum le explic nepoților că Ronaldo, cel mai bun din istorie, a ratat asta cu Omonia Nicosia?”, a scris pe Twitter un fan.

Cristiano Ronaldo, apărat de Roy Keane și Paul Scholes

Cristiano Ronaldo a jucat în cupele europene, după ce a văzut de pe bancă derby-ul Manchester City – Manchester United 6-3. În campionat nu a mai fost titular de aproape două luni. A fost filmat în timpul confruntării și s-a văzut că nu este deloc încântat de această situație.

„Manchester United arată că nu-l respectă pe Ronaldo. Nu ai nevoie de un Ronaldo pe care să-l ții pe bancă. Este unul dintre cei mai mari jucători din istorie și sunt convins că a avut oferte și că încă are”, a declarat fostul căpitan al „diavolilor”, Roy Keane.

Și Paul Scholes îi reproșează antrenorului că îl folosește pe Ronaldo, doar în competiții de „mâna a doua”.

„Cred că e aproape o lipsă de respect să joci cu el joi seara, în Europa League. Acest om este un superstar mondial. Nu spun că, la 37 de ani, ar trebui să fie titular, adică specialitatea meciurilor mari, dar aceasta este o competiție pentru care e greu să te motivezi.

Nu-mi place să spun asta, dar este adevărat atunci când ești un jucător mare la o echipă mare”, a spus Paul Scholes, citat de presa din Anglia.

Erik ten Hag a recunoscut că Ronaldo nu a fost deloc mulțumit că nu a jucat în campionat în duelul cu Manchester City.