13 oct. 2022 | 23:48

FCSB – Silkeborg 0-5, FOTO & VIDEO. Echipa lui Gigi Becali a fost umilită pe Arena Națională, fanii i-au cerut demisia lui Nicolae Dică

Știri generale
FCSB - Silkeborg 0-5, FOTO & VIDEO. Echipa lui Gigi Becali a fost umilită pe Arena Națională, fanii i-au cerut demisia lui Nicolae Dică

Un nou dezastru pentru FCSB în duelul cu Silkeborg. Echipa lui Nicolae Dică a fost călcată în picioare de formația daneză și în retur. După 5-0 în primul meci, scenariul a fost identic și în al doilea meci de pe Arena Națională, deși roș-albaștrii au trimis în teren „artileria grea”, după cum a ordonat Gigi Becali.

Fără Dawa, Tamm și Radunovic, accidentați, formația gazdă a primit două goluri în primele 16 minute. Acesta a fost rezultatul la pauză și fanii au sperat că în partea a doua favoriții lor vor reuși să întoarcă soarta partidei. Dezastrul a continuat însă și danezii au continuat să marcheze pe bandă rulantă și au dat senzația că pot să înscrie la fiecare acțiune.

Fanii români au început să părăsească stadionul încă de la jumătatea reprizei. S-a terminat FCSB – Silkeborg 0-5, o nouă rușine pentru echipa lui Gigi Becali în mandatul lui Nicolae Dică.

FCSB – Silkeborg 0-5 (Kusk 12, Klynge 16, Tengstedt 63, Jorgensen 69, 71)

MIN 90+3. Final de meci.

MIN 74. Edjouma este înlocuit de Dulca.

Min 70. Goool Silkeborg! Jorgensen înscrie din nou cu un șut din careul FCSB-ului. Danezii par că pot să înscrie ori de câte ori șutează la poartă. Ce rușine!!!

Min 68. Cordea vede cartonașul galben.

Min 68. Compagno este înlocuit cu Stoica.

Min 68. Goool Silkeborg! Jorgensen se distrează în careu cu apărarea roș-albaștrilor și îl învinge pe Târnovanu. Fanii au început să plece de pe stadion.

MIN 65. Ocazie pentru FCSB! Radaslavescu centrează din flancul drept pentru David Miculescu, acesta șutează, dar balonul este scos din poartă de un fundaș danez.

MIN 63. GOOOL Silkeborg! Tengstedt înscrie pentru 3-0 cu un șut puternic, pe jos, din interiorul careului. Un nou meci îngrozitor pentru echipa lui Nicolae Dică.

MIN 59. Ocazie mare FCSB, dar toți jucătorii lui Nicolae Dică sunt parcă hipnotizați. Darius Olaru a fost găsit excelent în careu, a driblat un adversar și este singur cu portarul, dar șutează slab cu piciorul stâng și portarul reține fără emoții.

Min 49. Ocazie pentru Silkeborg! Helenius șutează de la distanță, dar Târnovanu are o intervenție bună.

Min 47. Ocazie pentru FCSB! David Miculescu expediază un șut bun din interiorul careului, însă balonul este respins de Larsen. Gazdele au început curajos partea a doua.

MIN 46. A început repriza a doua. David Miculescu și Eduard Radaslavescu sunt introduși în locul lui Octavian Popescu și al lui Răzvan Oaidă.

MIN 45+1 . Final de repriză. Din tribună se aud fluierături.

MIN 43. Faza periculoasă a celor de la FCSB. Jucătorii lui Nicolae Dică încearcă să combine, mingea ajunge la Edjouma al cărui șut este periculos, dar portarul advers a reținut.

MIN 39. În sfârșit, FCSB este aproape de careul advers, dar Octavian Popescu șutează jenant pe jos și portarul advers reține.

Min 19. FCSB și-a pierdut rapid busola! Kusk, aproape de „dublă”! Șutul său puternic a trecut puțin pe lângă poartă.

Min 16. GOL SILKEBORG! Klynge marchează direct din corner după o gafă a lui Târnovanu! Portarul FCSB a cerut fault, dar nu l-a atins nimeni. Și Cordea a dormit și nu a reușit să intervină. Un gol caraghios primit de formația lui Nicolae Dică.

MIN 13. GOL Silkeborg. Andrei Cordea a pierdut un balon în apropierea careului, Helenius preia frumos, trimite mingea printre picioarele lui Bouhenna, iar Kusk este în poziție bună și înscrie. Un gol normal dacă ținem cont cum s-au desfășurat lucrurile în acest prim sfert de oră.

MIN 9. FCSB dă semne că se trezește. Edjouma șutează de la 25 de metri, dar portarul danez respinge. Mingea ajunge în careu, dar niciun jucător de la FCSB nu a fost atent și roș-albaștrii au ratat o ocazie importantă.

Min 5. Meciul începe foarte rău pentru FCSB, danezii au ratat o ocazie foarte mare. Târnovanu a fost lăsat singur cu un adversar, emoții mari pentru fanii români, dar portarul a respins senzațional. Echipa lui Nicolae Dică a scăpat dintr-o situație foarte delicată.

MIN 1. A început partida de la București. Haruț și Bouhenna sunt titulari în condițiile în care Dawa și Tamm sunt accidentați. Cei doi fundași trimiși pe teren de Nicolae Dică nu sunt deloc pe placul patronului.

FCSB – Silkeborg. Echipele de start

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Haruț, Bouhenna, Pantea – Olaru, Edjouma, Oaidă – Cordea, Compagno, Oct. Popescu

REZERVE: A. Vlad – I. Stoica, Miculescu, Dumiter, M. Tănasă, Moraru, Dulca, Boboc, Musi, Radaslavescu, Rusu
ANTRENOR: Nicolae Dică

FCSB – Silkeborg a avut în tribune doar 7.000 de spectatori

SILKEBORG: Larsen – Sonne, Salquist, Felix, Engel – Thordarson, Brink, Klynge – Jorgensen, Helenius, Kusk

REZERVE: Hedvall – Ostrom, Tengstedt, Kaalund, Dahl, Gojani, Adamsen, Oggesen, Klitten, Calisir, Busch
ANTRENOR: Kent Nielsen

Stadion: Arena Națională (București)
Arbitru: Nicholas Walsh (Scoția)

FCSB – Silkeborg, actul doi, în grupele Europa Conference League. Cu alți actori și alt decor! Gigi Becali a ordonat să intre în teren „artileria grea”, după ce în tur, cu jucătorii de rezervă în teren, echipa lui Nicolae Dică a pierdut cu 5-0. Roș-albaștrii au o situație jenantă în grupă. Se află pe ultimul loc în clasament, au doar un punct în trei partide, au marcat un gol și au încasat opt.

Nicolae Dică își dorește ca echipă să joace ofensiv și i-a spus patronului că nu a renunțat la ideea de a se califica în „primăvara europeană”. Pentru asta ar trebui să câștige partidele cu Silkeborg și Anderlecht și să spere că West Ham se va prezenta cu rezervele la ultima partidă.

„Ne așteaptă o partidă grea, contra unui adversar bun, care joacă un fotbal ofensiv. Analiza pe care am făcut-o îmi arată o echipă foarte bună, cu posesie, dinamică, agresivitate, o echipă foarte bine organizată.

Chiar dacă nu au individualități, sunt o echipă foarte bună, luași ca grup. Trebuie să facem totul perfect pentru a scoate un rezultat pozitiv, ne așteaptă un meci foarte greu”, a declarat Nicolae Dică.

Antrenorul FCSB a încercat să minimalizeze dezastrul din meciul tur. A spus că și echipele mari au zile proaste și a amintit că a avut în teren mai mulți jucători tineri, în vreme ce titularii s-au antrenat acasă.

„Am jucat în Danemarca cu mulți jucători tineri, care nu sunt obișnuiți cu meciurile din Europa. Nu mă așteptam să avem un joc atât de slab, dar se întâmplă, uitați-vă și ce a făcut Lazio cu Midtjylland (n.r. – 5-1 în favoarea nordicilor).

Venim după două meciuri câștigate în Liga 1, ceea ce nu s-a mai întâmplat în acest sezon, și sperăm să facem un nou meci bun. Avem nevoie de suporteri, de toți oamenii care vin la stadion!”, a declarat tehnicianul formației noastre.

Nicolae Dică își pune mari speranțe în fotbaliștii care nu au jucat în turul din Danemarca. Darius Olaru este unul dintre aceștia.

„Ne așteaptă un meci dificil, contra unui adversar bun, căruia îi place să aibă posesia. Am analizat adversarul și suntem pregătiți. Ne gândim la revanșă, rezultatul meciului tur nu a fost cel pe care ni l-am dorit.

Cred că avem puterea să ne luăm revanșa. Simțeam neputință în tur, fiindcă nu puteam face nimic din fața TV-ului. Sunt meciuri în care putem să ne arătăm valoarea. Dacă vom avea atitudine, sunt sigur că putem obține victoria”, a declarat și Darius Olaru.

FCSB – Silkeborg, echipe probabile. Nicolae Dică are probleme de lot

Nicolae Dică are mari bătăi de cap înaintea partidei. Fundașii Tamm și Radunovic nu vor juca, din cauza unor accidentări. Dawa are și el probleme, dar se speră să fie recuperat până la ora partidei. Florinel Coman nu face parte din lot pentru că este menajat.

FCSB – Silkeborg, echipe probabile:

FCSB: 32. Târnovanu – 2. V. Crețu, 5. Dawa, 29. Bouhenna, 28. Pantea – 27. Olaru, 18. Edjouma, 10. Oct. Popescu – 98. Cordea, 96. Compagno, 11. Miculescu
REZERVE: 99. A. Vlad, 6. Haruț, 9. I. Stoica, 20. M. Dulca, 22. Boboc, 26. Oaidă, 30. Musi, 80. Radaslavescu, 90. B. Rusu
ABSENȚI: Tamm, Panțâru, Ov. Popescu, I. Cristea, Radunovic (accidentați), Fl. Coman (menajat), Nikolov, Omrani (neincluși pe lista UEFA)
ANTRENOR: Nicolae Dică

SILKEBORG: 1. Larsen – 5. Sonne, 20. Salquist, 4. Felix, 29. Engel – 21. Klynge, 14. Brink, 8. Thordarson – 10. Tengstedt, 11. Helenius, 7. Kusk
REZERVE: 16. Hedvall, 3. Ostrom, 6. Mattsson, 17. Kaalund, 18. A. Dahl, 25. Klitten, 27. Jorgensen, 28. Calisir, 40. Busch
ABSENȚI: G. Dahl, Pedersen (accidentați)
ANTRENOR: Kent Nielsen

Stadion: Arena Națională (București)
Arbitru: Nicholas Walsh (Scoția)

Cine transmite la TV meciul FCSB – Silkeborg

FCSB – Silkeborg se va disputa pe Arena Națională, iar cu 24 de ore înaintea partidei se vânduseră peste 12.000 de bilete. Partida începe la ora 22.00 și va fi transmisă în direct de ProArena, după ce turul a fost difuzat de același post. Confruntarea va putea fi urmărită și pe www.playtech.ro.

Digisport.ro
Unde s-a angajat Neil Lennon, după ce n-a rezistat decât 6 meciuri în România
Stirile PROTV
Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
David Popovici s-a obișnuit greu cu celebritatea. A trecut prin multe momente neplăcute
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Europa, salvată de o beție cruntă. Împăratul care a adus apocalipsa pentru europeni se desfăta cu o fântână de alcool
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Sofia Vergara si-a coafat părul cu un produs de 22 de dolari. E la îndemâna tuturor
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Elena Udrea este devastată. Anunț din închisoare: Te iubesc cel mai mult pe lumea asta!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro