13 nov. 2019 | 09:18

Cât de mult suferă Ileana Lazariuc, după divorțul de Țiriac Jr. În tot acest timp, el se afișează cu noua iubită

Știri generale
Cât de mult suferă Ileana Lazariuc, după divorțul de Țiriac Jr. În tot acest timp, el se afișează cu noua iubită

E o perioadă foarte dificilă pentru Ileana Lazariuc, mai ales după vestea divorțului că ea și Ion Alexandru Țiriac au pus capăt poveștii de iubire, dar și că fostul soț s-ar iubi în prezent cu Sorana Cârstea.

Cât de mult suferă Ileana Lazariuc, după divorțul de Țiriac Jr.

Ileana Lazariuc și Țiriac Jr. au divorțat în foarte mare secret, la opt ani de la căsnicie și au și copii împreună. Vedeta a fost surprinsă în public, fiind greu de recunoscut, mai ales că șatena a ieșit din casă nemachiată și într-o ținută casual. Însă, Ileana Lazariuc a fost fotografiată prin Capitală și e total transformată. Divorțul pare să o fi afectat foarte tare, pentru că arată precum o persoană care a suferit foarte mult, și nu e exclus ca înainte să fi coborât din mașină ca aceasta să fi plâns. Divorțul secret s-a petrecut încă din anul 2017, dar vestea surprinzătoare e una care a sosit cu foarte mult mai târziu, în octombrie 2019.

Cât de mult suferă Ileana Lazariuc, după divorțul de Țiriac Jr. În tot acest timp, el se afișează cu noua iubită

Ileana Lazariuc suferă foarte tare după divorțul de Țiriac Jr. (sursă foto dreapta: click.ro)

Fiica Anastasiei Lazariuc a anunțat divorțul

Se pare că fosta soție a lui Țiriac Jr. nu s-a refăcut mai deloc emoțional, pentru că Ileana Lazariuc, de 37 de ani, a afișat o mină tristă, când a fost surprinsă la un centru comercial din Capitală, potrivit click.ro. Fusese până în respectivul supermarket din apropiere de casă pentru a face câteva cumpărături și a decis să iasă îmbrăcată lejer, cu o bluză largă, o pereche de pantofi sport și pantaloni negri, simpli.

Fiica Anastasiei Lazariuc a fost surprinsă la o lună de zile de la vestea separării de Țiriac Jr. și chiar ea a fost cea care le-a spus tuturor adevărul, într-un mesaj pe rețelele sociale. Totodată, la foarte puțin timp de la despărțirea oficială, fiul fostului mare tenismen s-a afișat cu actuala iubită, jucătoarea Sorana Cârstea.

”Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri, fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate.

Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, a fost mesajul publicat de Ileana Lazariuc, pe Facebook.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
MARȚI Exclusiv: Boureanu stă prost la capitolul despărțiri chiar și de prieteni. Cum a fost surprins omul de afaceri
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Decizie pentru femeile din România. Se dă legea care va deveni obligatorie
Capital.ro
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România! S-a produs în apropierea mai multor orașe
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
SCHIMBĂRI privind PERMISUL de CONDUCERE! Iohannis a promulgat LEGEA
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro