Cum a „sărăcit” Ion Țiriac. A dezvăluit că nu mai are niciun ban. Ce a făcut cu averea

Cum a „sărăcit” Ion Țiriac. A dezvăluit că nu mai are niciun ban. Ce a făcut cu averea

Miliardarul a dezvăluit că nu mai are niciun ban. Ion Țiriac a povestit de curând ce s-a întâmplat cu averea sa, dar și ce decizie uriașă a luat, cu privire la finanțele sale. Mai mult, vestea e una total neașteptată, fiind vorba despre declarații pe care acesta le-a făcut vineri, într-o emisiune.

Cum a sărăcit Ion Țiriac?

Cum a sărăcit Ion Țiriac. Miliardarul a dezvăluit că nu mai are niciun ban. Ce a făcut cu averea
Miliardarul a dezvăluit în cadrul unei emisiuni că nu mai are niciun ban

În vârstă de 80 de ani, miliardarul a sărăcit, fiind chiar spusele acestuia, într-o ediție a emisiunii lui Ovidiu Ioanițoaia. Ion Țiriac nu ar mai avea niciun bani, iar toate fondurile sale au ajuns să fie donate, a mai mărturisit acesta. Anunțul a fost însă perceput drept unul șocant, mai ales că nimeni nu se aștepta la o asemenea mișcare din partea fostului tenismen.

Ion Țiriac a mărturisit în cadrul emiunii „Prietenii lui Ovidiu” ce a făcut cu averea sa. De asemenea, cu doar câteva luni în urmă, în martie 2019, fostul mare sportiv a apărut în celebrul top Forbes al celor mai bogați oameni, din întreaga lume. Acesta urcase 49 de poziții și a fost plasat pe locul 1.818, pe plan mondial. Averea lui Ion Țiriac era estimată, pe atunci, la 1,2 miliarde de dolari. Cu doar o zi în urmă, a venit și anunțul suprinzător. „Nu mai am bani! Mi-am donat toată averea”, a spus Ion Țiriac, joi.

”Nu mai am bani! Eu toți banii i-am donat fundației. Trăiesc bine, extraordinar trăiesc. Mi se plătește și combustibilul la avion și tot”, a mai afirmat omul de afaceri, potrivit click.ro.

În urmă cu trei ani, potrivit celor de Rise Project, Ion Țiriac și-ar fi mutat toată averea într-o fundație privată din Panama. Această informație a fost dezvăluită chiar în timpul celebrului scandal Panama Papers, fiind considerată cea mai mare scurgere de informații legată de averile bogaților lumii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI