05 nov. 2019 | 16:24

Simona Halep a ajuns la psiholog. Motivul neașteptat pentru care sportiva a apelat la ajutorul specialistului

Știri generale
Simona Halep a ajuns la psiholog. Motivul neașteptat pentru care sportiva a apelat la ajutorul specialistului

Simona Halep a ajuns la psiholog după ultimul meci din grupa violet la Turneul Campioanelor, pierdut în fața sportivei Karolina Pliskova, după ce antrenorul Darren Cahill i-a ținut un discurs dur și i-a transmis că a fost o rușine pe teren. Constănțeanca a fost însoțită chiar de către antrenorul ei, care a vrut să afle dacă a întrecut măsura în momentul în care a ales să o critice pe campioana de la Wimbledon.

Simona Halep a ajuns la psiholog, alături de antrenorul Darren Cahill

„Simona, Simo, uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost o ruşine pe teren. Haide! Nu poţi să câştigi acest meci dacă joci cum ai făcut-o în ultimele trei game-uri”, i-a spus Simonei antrenorul australian în meciul cu sportiva Karolina Pliskova, la scorul de 3-2 pentru cehoaică în setul secund, după ce românca pierduse primul set fără drept de apel, scor 0-6.

După meci, Simona Halep și Darren Cahill au mers la psiholog, întrucât antrenorul australian a vrut să afle dacă a procedat corect în ultimul meci jucat de româncă la Turneul Campioanelor. Cei doi s-au consultat cu psihologul Alexis Castorri, iar acesta le-a transmis că Darren Cahill nu a întrecut măsura.

Darren Cahill a vorbit despre momentul în care i-a spus Simonei Halep că "a fost o rușine pe teren"

Darren Cahill a vorbit despre momentul în care i-a spus Simonei Halep că „a fost o rușine pe teren”

„Simona a vorbit cu psihologul ei după meci, la fel și eu. Alexis a spus că nu am întrecut măsura. Am avut o conversație grozavă după, iar Simona a fost complet în regulă. Simona știe că o respect al naibii de mult și că o admir enorm, că este o sportivă pe cinste! Nu este supărată”, a declarat Darren Cahill după întâlnirea cu psihologul Simonei.

Ulterior, antrenorul australian a declarat că i-ar ține același discurs Simonei Halep dacă ar avea ocazia. „A trebuit să fiu mai dur… Nu i-am spus ei ca persoană (n.r. – că a fost o ruşine), am vorbit despre comportamentul ei în acele trei game-uri. Cred că aş face-o încă o dată dacă ar trebui”, a spus Cahill.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Alexia Eram l-a uitat rapid pe Mario Fresh. Cine o face fericită
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE privind ADERAREA la Schengen. AUSTRIA a făcut ANUNȚUL
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro