Cum a comentat Darren Cahill comportamentul dur pe care l-a avut față de Simona Halep. La Turneul Campioanelor, i-a spus sportivei că „a fost o rușine pe teren”

Cum a comentat Darren Cahill comportamentul dur pe care l-a avut față de Simona Halep. La Turneul Campioanelor, i-a spus sportivei că „a fost o rușine pe teren”
Darren Cahill a vorbit despre momentul în care i-a spus Simonei Halep că "a fost o rușine pe teren"

Darren Cahill a vorbit despre episodul dur din ultimul meci jucat de Simona Halep la Turneul Campioanelor, când antrenorul australian i-a reproșat sportivei maniera în care a abordat partida și i-a spus că „a fost o rușine pe teren.” Cahill a declarat că ar face și acum același lucru dacă ar avea ocazia.

Darren Cahill a vorbit despre momentul în care i-a spus Simonei Halep că „a fost o rușine pe teren”

„Ştiam că era un moment greu şi că, intrând pe teren ca antrenor, trebuie să iei o decizie în ce direcţie te îndrepţi. Am intrat pe teren după setul al doilea şi i-am spus cât de mândru sunt. Adevăratul context al problemei a fost că m-am mai aflat în această poziţie de câteva ori cu Simona. Din anumite motive, când are avantajul unui break şi poate extinde diferenţa pe tabelă şi nu o face, intră într-o zonă rea… într-un punct interior în care pur şi simplu se bate singură.

Am văzut-o făcând asta de 8 sau 10 ori… Este o provocare mare acel moment, nu este ceva ce ai vrea să faci ca antrenor. A trebuit să fiu mai dur… Nu i-am spus ei ca persoană (n.r. – că a fost o ruşine), am vorbit despre comportamentul ei în acele trei game-uri. Cred că aş face-o încă o dată dacă ar trebui… Nu este o poziţie plăcută în care să se afle un antrenor, dar cred că nu îmi făceam cum trebuie munca de antrenor”, a declarat Darren Cahill.

În ultimul meci din grupa violet la Turneul Campioanelor, Simona Halep a pierdut primul set cu Pliskova, scor 0-6, iar în setul secund a pierdut 3 game-uri consecutive după ce a condus cu 2-0. Darren Cahill i-a reproșat Simonei că nu se concentreză suficient, iar reacția lui a fost criticată de presa internațională.

„Simona, Simo, uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost o ruşine pe teren. Haide! Nu poţi să câştigi acest meci dacă joci cum ai făcut-o în ultimele trei game-uri”, i-a spus Simonei antrenorul australian.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI