Ce spune Simona Halep despre Darren Cahill, după momentul încordat din meciul cu Pliskova. Presa internațională l-a criticat dur

Ce spune Simona Halep despre Darren Cahill, după momentul încordat din meciul cu Pliskova. Presa internațională l-a criticat dur
Simona Halep îi ia apărarea lui Darren Cahill

Simona Halep i-a luat apărarea lui Darren Cahill după ce presa internațională l-a criticat pe antrenorul australiat pentru felul în care a certat-o pe sportiva româncă în timpul partidei cu Pliskova, utlima din grupa violet la Turneul Campioanelor. Cahill a fost enervat de jocul slab al Simonei și i-a transmis că prestația ei este rușinoasă.

Simona Halep îi ia apărarea lui Darren Cahill

Presa internațională l-a atacat dur pe Darren Cahill, după ce australianul a desființat-o pe Simona Halep în meciul cu Pliskova, întrucât românca pierduse primul set fără drept de apel, scor 0-6.

„Simona, Simo, uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost o ruşine pe teren. Haide! Nu poţi să câştigi acest meci dacă joci cum ai făcut-o în ultimele trei game-uri! (…) Am încredere totală! Ia punct cu punct! Ai de ales. Este vorba de cum te defineşti tu ca sportiv şi ca şi concurent! Nici măcar nu e vorba despre rezultat aici, ci despre cum ai arătat în ultimele 15 minute. Aşa că, dacă eşti gata să o faci, fă-o! Hai”, i-a spus Darren Cahill.

Jurnaliștii australieni au făcut chiar o dezbatere pe o pagină de Facebook, iar Darren Cahill a fost pus la zid pentru modul în care a ales să o certe pe Simona Halep în ultimul meci de la Turneul Campioanelor.

„Darren Cahill este pus la zid după acest on-court coaching aprins. Dar vom dezbate aici dacă a întrecut măsura”, a notat 7News Sidney.

În apărarea antrenorului australian a sărit chiar Simona Halep, care a postat pe rețelele de socializare următorul mesaj: „Nu este uşor să-l scoţi din sărite, dar eu am reuşit în sfârşit să o fac.”

Înanite să posteze mesajul pe Instagram, Simona declarase că a meritat criticile care i-au fost aduse de antrenorul său.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI