23 aug. 2022 | 19:43

Teo Trandafir, despre noua emisiune. Ce se întâmplă la Kanal D: „Au fost nişte schimbări” (Exclusiv)

Emisiuni TV
Teo Trandafir, despre noua emisiune. Ce se întâmplă la Kanal D: „Au fost nişte schimbări” (Exclusiv)
Una dintre cele mai iubite moderatoare de televiziune, Teo Trandafir, anunță schimbări mari la Kanal D.

Una dintre cele mai iubite moderatoare de televiziune, Teo Trandafir, anunță schimbări mari la Kanal D. Într-un interviu exclusiv pentru Impact.ro, Teo a vorbit despre noul format al emisiunii și despre noua oră de difuzare. Vedeta a mai spus că „Au fost nişte schimbări”, dar  surprizele vor fi una, după alta.

Teo Trandafir revine la Kanal D cu o nouă formulă de emisiune

După un an aproape, în care fanii au putut-o urmări în fiecare zi la Kanal D, Teo Trandafir a luat o vacanță. Dar, chiar dacă era în vacanță, producătorii Kanal D au anunțat-o de noile schimbări survenite în grila de programe.

Show-ul acesteia, „Teo Show” a stat bine în audiențe, pe segmentul orar de difuzare, dar cei de la Kanal D s-au gândit să o mute în weekend. Așa se face că noul sezon va avea ora de difuzare schimbată.

Și zilele sunt schimbate, reducându-se la doar două, în weekend. În interviul acordat exclusiv pentru Impact.ro, vedeta a dezvăluit de ce noile schimbări:

„Cred că surprizele pe care le-am pregătit vara asta pentru „Teo Show” vor suprinde, pentru că voi face altceva. Emisiunea va aduce informație, invitați care să explice anumite topic-uri ale perioadei, foarte interesante, de interes general.

Desigur, vom avea și parte de relaxare, mai ales că e o emisiune difuzată în weekend, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 10:00. Au fost niște schimbări și la nivel de styling. Vă pot dezvălui că este un format cu un tip de conținut nou în care se vor îmbina, cum spuneam, informații utile, interviuri interesante cu personalități din diverse domenii de activitate.

Nu va lipsi, evident, doza de divertisment pentru a face zilele de weekend mai frumoase. În noul format nu va mai fi un coprezentator.”, spune Teo Trandafir, exclusiv pentru Impact.ro.

„Am fost împreună cu niște prieteni la Sibiu”

Cât despre vacanța petrecută, Teo Trandafir a povestit despre escapada sa la Sibiu, alături de câțiva prieteni, unde de altfel și-a încărcat și bateriile pentru noul sezon.

„Am fost împreună cu niște prieteni la Sibiu și a fost minunat. Locul este formidabil și compania a fost extrem de plăcută.

Decizia de a intra mai repede în vacanță am luat-o ca atare și nu m-am speriat foarte tare că o să am prea mult timp liber.

În plus, a fost și un timp dedicat întâlnirilor cu echipa pentru a aduce în fața publicului, din această toamnă, noutăți și suprize frumoase. Timpul a trecut atât de repede!”

Rămâne să vedem cum se va desfășura noul format de emisiune, difuzată la Kanal D, din această toamnă. Cât despre ea, Teo spune că temerile ei sunt „Ca multă lume teama de abandon, teama de necunoscut și mai ales teamă de schimbare …și asta mă „încurcă” puțin. Le înving traversându-le. Trec prin ele și văd dacă mă pot descurca sau nu.”

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Ți-ai pierdut telefonul? Acum îl poți depista și offline. Ce pași trebuie să urmezi
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Scăpați rapid de scamele de pe hainele negre. Metode testate
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Moment critic pentru Ungaria. Viktor Orban anunță zile grele: NU cerșim!
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
ANUNȚ privind ADEVERINȚELE! TOȚI SENIORII sunt VIZAȚI
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro