30 oct. 2019 | 09:13

Reacția unui angajat Realitatea TV, înainte de închidere: ”Vîntu a însemnat Realitatea!”

Știri generale
Reacția unui angajat Realitatea TV, înainte de închidere: ”Vîntu a însemnat Realitatea!”
Reacția unui angajat Realitatea TV, înainte de închiderea postului

Un angajat de la Realitatea TV a lăsat un mesaj surprinzător, pe o rețea de socializare, vizavi de perioada în care a lucrat acolo, dar și despre ce a însemat Vîntu pentru trustul în cauză. Ce mesaj a transmis acesta, înainte de închidere?

Reacția unui angajat Realitatea TV, înainte de închidere

Marius Huc a fost parte a echipei de la Realitatea TV. Acum, la final, s-aa gândit să lase un mesaj pentru ce e a însemnat în călătoria carierei sale și nu numai postul de televiziune. Cuvinte mari au venit către Vîntu, care a însemnat mult pentru trust. Din nefericire, pe lângă amintirile frumoase pe care a reușit să le adune, a adus în prim-plan și câteva mai puțin plăcute. Marius Huc a vorbit despre anumiți jurnaliști cu nume mari care „l-au furat pe Vîntu”.

„Și-au umplut conturile de bani nemunciți, nemeritați, folosindu-se de un brand pentru care alții au muncit din greu. Dar, până la urmă, erau banii lui Vîntu și făcea ce dorea cu ei. Într-una dintre puținele întâlniri cu el, mi-a spus zâmbind „să știi că emisiunea ta e bugetata și la anul, a  fost o parte a mesajului angajatului Realitatea TV. La final, Huc a mărturisit că toți jurnaliștii ar trebui să îi fie recunoscători lui Vîntu pentru ceea ce a fost, pentru faptul că respecta oamenii și munca lor, dar și pentru că datorită salariilor ridicate oferite de acesta ceilalți patroni au mărit și ei miza.

Reacția lui Marisu Huc, angajat Realitatea TV, înainte de închidere

Reacția lui Marisu Huc, angajat Realitatea TV, înainte de închidere

Mesajul jurnalistului

„Am lucrat la Realitatea tv într-o perioadă fericită pentru presa de la noi. Lui Vântu îi plăceau ziariștii. Cred că avea un fel de insectar și îi strângea pe cei mai buni. Era un lucru bun și un lucru rău, în același timp. Bun pentru că Realitatea era o fabrica de conținut care producea continuu și de calitate. Ajunsese să facă agenda zilei iar oamenii politici se gudurau pe lângă Vîntu, care îi privea cu dispreț, împărțind putere. Acesta era răul care venea ținându-se de mână cu binele. Paradoxal, mulți dintre jurnaliștii cu nume – mai mult nume decât jurnaliști – l-au furat pe Vântu. I-am raspuns că știu, că altfel nu se poate, că această emisiune ține în spate, cu performanțele ei, alte emisiuni necompetitive. A râs și el, am râs și eu… Nicio televiziune din prezent nu este mai dotată decât Realitatea din 2010. Și salariile pe care le dădea Vîntu erau mari, nu doar pentru vedete. Respecta munca, îi plăcea inovația. Toți ziariștii trebuie să îi fie recunoscători lui Vîntu, cel de atunci. Dacă nu era el, ceilalți patroni nu ar fi mărit salariile în trusturile lor. Riscau să ramână făra cei mai buni oameni… Îmi dau seama că Vîntu a însemnat Realitatea. Ce a urmat dupa el, se vede azi. CNA-ul nu i-a prelungit licența, Realitatea moare. Dar cred că nu se preda. Îi salut și îi îmbărbătez pe colegii mei jurnaliști de la Realitatea! Numai un idiot ar putea să se bucure azi!
Marius Huc

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Vedetele din showbiz pe care românii nu le mai suportă „Nu înțeleg de ce încă sunt atât de populari (..) Are atitudine de bădăran şi încă se crede adolescent”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Eva nu a fost prima soție a lui Adam. Lilith nu este menționată în Biblie
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Vecinii pot intra peste tine în casă. E legal! N-ai voie să faci așa ceva la bloc
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
NATO se pregătește de RĂZBOI cu RUSIA! Planuri pentru UN TRANSPORT mare de RĂNIȚI
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro