Culisele înscrierii lui Cozmin Gușă în PSD. Acum se explică divergențele dintre patronul Realitatea Tv și Rareș Bogdan

Culisele înscrierii lui Cozmin Gușă în PSD. Acum se explică divergențele dintre patronul Realitatea Tv și Rareș Bogdan
Patronul Realitatea TV, Cozmin Gușă, s-a înscris în PSD

Cozmin Gușă, patronul Realitatea TV, s-a înscris în PSD cu o zi înainte ca CNA să discute prelungirea licenței postului de televiziune. Anunțul a fost făcut pe Facebook de primarul Sectorului 1, Dan Tudorache. Acesta a postat o fotografie în care apare alături de Paul Stănescu și Cozmin Gușă, iar mesajul care însoțește poza este „Prieteni vechi, proiecte noi, muncă în echipă”.

Patronul Realitatea TV, Cozmin Gușă, s-a înscris în PSD

Încep să iasă la iveală motivele divergențelor dintre patronul Realitatea TV și Rareș Bogdan. După ce realizatorul TV s-a înscris în PNL și a ajuns euoparlamentar, patronul postului de televiziune a intrat și el într-un partid politic, însă în PSD, fix cu o zi inainte ca CNA să discute prelungirea licenței Realitatea TV.


Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, este cel care a făcut anunțul într-o postare pe rețelele de socializare. Edilul s-a fotografiat alături de Paul Stănescu și Cozmin Gușă și a postat imaginea pe Facebook, împreună cu mesajul „Prieteni vechi, proiecte noi, muncă în echipă”. În comentariile din subsolul postării, Dan Tudorache a postat și o poză cu adeziunea lui Cozmin Gușă la filiala PSD Sector 1, însă aceasta a devenit inaccesibilă în scurt timp.

Încă nu a fost făcut niciun anunț cu privire la emisiunea România 2019, difuzată de postul de televiziune Realitatea TV și moderată de Cozmin Gușă, însă o decizie CNA cu privire la campania electorală prevede că „în perioada campaniei electorale, candidaţii şi reprezentanţii acestora, precum şi ai partidelor politice, alianţelor politice şi alianţelor electorale care susţin candidaţi nu pot fi producători, realizatori sau moderatori ai emisiunilor realizate de radiodifuzorii publici și privați.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI