13 iul. 2022 | 09:03

În această imagine se află un iepure, dar nimeni nu îl poate găsi în 20 de secunde. Tu poți?

Utile
În această imagine se află un iepure, dar nimeni nu îl poate găsi în 20 de secunde. Tu poți?
Iluzie optică: trebuie să găsești iepurele în 20 de secunde

O iluzie optică îți arată cât ești de atent la detalii. Poți face testul pentru a te pune la încercare. De asemenea, este o activitate fantastică de făcut alături de prieteni sau familie. În imaginea prezentată se află un iepuraș, dar foarte puțini au reușit să îl găsească. Provocarea este să îl vezi în doar 20 de secunde. Mulți din cei care au văzut fotografia au trișat și l-au căutat multe minute pentru a-l găsi. Unde se află animăluțul? Cu siguranță ți-a fost și ție greu să îți dai seama unde e.

Iluzie optică: unde se află iepurașul?

Imaginea prezentată este o provocare pentru mulți. Deși la prima vedere pare extrem de ușor să găsești un simplu animăluț, lucrurile se complică dacă nu ești atent la detalii. Doar 13% din cei care au văzut testul au putut să vadă iepurele ascuns.

Unii artiști creează astfel de imagini special pentru a-i pune în dificultate pe oameni. Acest gen de test îți pune minte în funcțiune și te învață în cele din urmă să acorzi atenție unor amănunte pe care nu le-ai vedea în primă fază. Este o activitate bună de făcut alături de prieteni sau familie.

Poți face testele cu puncte pentru a fi mai distractiv. În fotografie poți vedea o mulțime de faruri la început, iar dacă te uiți mai atent vezi acolo un iepure ciudat care cere ajutorul tău să fie găsit. Unul din animăluțe este diferit față de restul. Aruncă o privire rapidă către toți și încearcă să îl găsești pe ,intrus’.

Unde se află?

Astfel de iluzii optice apar deoarece creierul ratează focalizarea uneori și percepe lucruri care nu au un contur real. Acesta este și motivul pentru care vedem și credem unele lucruri care sunt greu considerate adevărate în viața reală. Poți observa mulți iepuri luminați care râd.

Unii au o pălărie, alții țin în brațe mereu și morcovi, iar câțiva au semne pe blană. Ceea ce nu vezi cu ușurință la o primă privire este un iepuraș ciudat care pare că are câteva caracteristici lipsă.

Un indiciu ar fi că animăluțul special nu este geamănul niciunui alt iepuraș și pare să fie în rândurile de jos. Mai exact, este vorba despre cel care se află pe locul al 5-lea de pe rândul 4. El are un model galben închis pe urechi și în jurul nasului. Acum cu siguranță te întrebi cum de nu ai văzut în mod special acest iepuraș.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Fosta lui Jador, condamnată la închisoare. S-a dus vremea opulenței și a luxului
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cutremur în cazul Caracal. A scăpat VIE de Gheorghe Dincă: Am stat 2 luni...
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ALERTĂ SANITARĂ în ROMÂNIA! PERICOL MAJOR după inundații!
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro