26 oct. 2019 | 13:31

El este românul care a speriat Elveţia. A furat 150 de smartphone-uri, în valoare de 150.000 de euro, într-un timp record

Știri generale
El este românul care a speriat Elveţia. A furat 150 de smartphone-uri, în valoare de 150.000 de euro, într-un timp record
Un român a speriat Elveția, după ce a furat 150 de smartphone-uri într-un timp record

Un român a devenit subiect principal de discuție în Elveția, după ce a reușit să fure nu mai puțin de 150 de telefoane, într-un timp record. Oamenii legii încă sunt surprinși de tactica și strategia „Regelui telefoanelor”. Cum a reușit să sustragă atâtea telefoane dintr-un magazin.

Cine este românul care a speriat Eelveția? A reușit să fură 150 de smartphone-uri

Un român a venit în prim-plan în presa din întreaga lume după ce a furat nu mai puțin de 150 de telefoane. Timpul record în care le-a sustras din magazin a fost surprinzător pentru oamenii de lege din Elveția. Din păcate pentru acesta, poliția l-a prins repede. Românul a fost condamnat de tribunalul corecțional din La Cote la 3 ani de închisoare. De asemenea, pe lângă cele 36 de luni pe care trebuie să le petreacă în spatele gratiilor, a primit și interdicția de a intra pe teritoriul Elveției timp de 10 ani, conform www.24heurs.ch.

Acesta urmează să fie expulzat în curând în România. Bărbatul a furat de trei ori din același magazin din centrul orașului Nyon, la două luni distanță. Valoarea celor 150 de telefoane pe care le-a luat se ridică la aproximativ 100.000 de euro. Potrivit sursei citate, a primit șapte codamnări în Elveția, șase în România, una în Franța și Olanda. Mai multe decât atât, pe lângă acuzațiile de furt, inculpatul mai este acuzat și că a provocat pagube într-o celulă în care a stat încarcerat, dar și de trafic de droguri și încălcarea legii migrației.

Românul care a speriat Elveția. A furat 150 de telefoane în timp record

Românul care a speriat Elveția. A furat 150 de telefoane în timp record

“Majoritatea şi-au recunoscut faptele”

În luna septembrie, nouă români au fost arestați în Franța. Acestea au fost suspecte că fac pate dintr-o rețea vastă care a comis furturi din 76 de magazine de bricolaj. Prejudiciul la care se ridică cele furate este de aproximativ 1 milion de euro. Alți doi români din aceeași rețea au fost deja arestați în flagrant delict în Belgia, conform procurorul francez Etienne Manteaux. “Majoritatea şi-au recunoscut faptele”, adică furtul a circa “1.600 de maşini-unelte şi de utilaje mecanizate” în mai multe departamente franceze, a declarat Manteaux.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Irinel Columbeanu și-a mai îndeplinit un vis! Fostul milionar a ajuns la vila din Izvorani: „Simt o emoție puternică”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
„Te cunosc de undeva” revine cu un nou sezon. Bătaie pe lista de concurenți
EVZ.ro
Văduva lui Gabi Stângău, copleșită de durere în ziua în care ar fi aniversat doi ani de la nuntă. Ce semn divin a primit Diana Berințan: „Ești cu mine mereu” / FOTO
Spynews
Planta interzisă în România. NU ai voie să o ai în curte. Închisoare 2 ani
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
CUTREMUR în POLITICĂ! PNL a DECIS de URGENȚĂ
Mediaflux
Anamaria Prodan versus Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal, acum
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ispita Maria Tebieș, o ispită și în relația dintre Jador și Oana Ciocan. Ce a declarat bruneta de la Insula Iubirii sezonul 8
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro