Acuzată că nu e originală! Meghan Markle a furat stilul viitoarei Regine a Angliei

Se pare că Meghan nu este originală.

Ducesa de Sussex se întoarce oficial din concediul de maternitate! Meghan a ieșit pentru a lansa colecția de îmbrăcăminte, care este prima ei apariție regală de la nașterea din mai. Proaspăta mămică și-a arătat figura subțire când a ajuns la prezentarea colecției. Linia de îmbrăcăminte a fost creată pentru Smart Works Charity și va fi stocată o perioadă limitată de timp în trei magazine britanice. Totuși, ea nu este originală! Conform rapoartelor, Meghan Markle a furat ideea lui Kate Middleton cu proiectul ei de linie de modă.

Dar se pare că Meghan nu este originală

Meghan Markle a devenit patronul Smart Works Charity în ianuarie și în acea perioadă i-a venit în minte ideea de a crea o colecție de haine. Gama de Ducesă a apărut în John Lewis, Marks și Spencer și Jigsaw. Totuși, Meghan nu este singurul persoană regală care a lucrat cu Jigsaw. După cum se dovedește, brandul are și o legătură cu Kate Middleton.

Ducesa de Cambridge a lucrat pentru Jigsaw cu un an înainte de a se căsători cu Prințul William. Autorul regal Katie Nicholl scrie în cartea ei 2010 William and Harry: ”La Jigsaw lui Kate i s-a permis să lucreze patru zile pe săptămână, ceea ce i-a permis să se bucure de weekend-uri lungi cu William.”

Megan Markle și Kate Middleton.
Megan Markle a furat stilul vestimentar al Reginei Angliei.

Ducesa nu crează doar îmbrăcăminte

O altă autoare, Marcia Moody, a adăugat că Ducesa nu a lucrat doar pentru marca de îmbrăcăminte, dar a co-proiectat un „colier fermecător” alături de un designer de bijuterii, care a fost vândut cu 57 de lire sterline fiecare. Colierul reprezenta gustul lui Kate la fel cum colecția de haine a lui Meghan reprezintă stilul ei. Totuși, ambele ducese trebuie să respecte reguli diferite atunci când vine vorba de modă.

De exemplu, Meghan se poate scăpa de a nu purta dresuri în public, în timp ce Kate este obligată să le pună. Cât de ciudat poate fi protocolul regal!

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI