30 mai 2022 | 16:31

Adevărul despre scandalul dintre Cristi Boureanu și Cristina Belciu, de ziua ei: „Nu o să comentez”

Monden
Adevărul despre scandalul dintre Cristi Boureanu și Cristina Belciu, de ziua ei: „Nu o să comentez”
Adevarul despre scandalul dintre Cristi Boureanu si Cristina Belciu, de ziua ei. Nu o sa comentez

Cristina Belciu a lămurit adevărul din spatele scandalului provocat de ziua ei de naștere, de către fostul ei iubit, Cristian Boureanu. Ce s-a întâmplat după ce controversatul afacerist s-a gândit să își facă apariția la petrecerea șatenei din Italia.

Deși povestea de dragoste dintre Cristina Belciu și Cristi Boureanu a ajuns la bun sfârșit, cei doi par să fi păstrat o relație de amiciție. Drept dovadă, celebrul om de afaceri a ținut să-și facă apariția la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a frumosului manechin, în Italia.

Cristina Belciu a împlinit 25 de ani și s-a celebrat cu mare fast pe meleagurile italiene, alături de cei apropiați și dragi, acolo unde Cristi Boureanu a surprins-o pe fosta lui parteneră cu daruri și flori.

„Mi-am petrecut ziua alături de nişte prieteni, în Ischia. A fost magic. Insula este superbă, am petrecut 3 zile şi 3 nopţi, ca în basme. A venit cu flori şi cadouri Cristi. Mi-a făcut o surpriză foarte frumoasă.

Habar nu aveam, dar mă bucur că mi-a fost alături pentru că, în ciuda a ceea ce se scrie despre noi, avem o relaţie apropiată. Faptul că a venit acolo arată că prietenia noastră este una frumoasă.

Cristina Belciu a dezmințit zvonurile potrivit cărora ar fi avut loc un conflict între cei doi foști iubiți. Din contră, influencerița susține că fostul soț al Valentinei Pelinel s-ar fi comportat ca un adevărat cavaler.

Am plecat împreună de acolo, Cristi este un gentleman, nici vorbă de scandal aşa cum s-a scris în presă. Nu formăm un cuplu, dar am rămas apropiaţi. E un prieten foarte bun! A fost o plăcere să îl ştiu acolo de ziua mea.

Nu o să comentez întâlnirea dintre Cristi şi Laura Dincă pentru că nu mă priveşte, nu am fost acolo, nu am nimic de zis. Îi doresc lui Cristi să se bucure de viaţă”, a povestit Cristina Belciu despre relaţia cu Cristi Boureanu, la Teo Show.

Cristina Belciu a avut un accident de mașină

Ultima perioadă a fost delicată pentru Cristina Belciu. Modelul a fost implicat într-un accident rutier care i-a dat o sperietură zdravănă. Din fericire, a scăpat doar cu mici zgârieturi și vânătăi, lovindu-se la cap și la picior.

Am avut un mic accident pe Iancu de Hunedoara. Mi-a tăiat calea cineva, mergând foarte încet. Am avut noroc că am avut centura și deși am fost împinsă efectiv în gardul care delimita șoseaua de partea de care circulă tramvaiul m-am lovit doar la cap și la picior.

A fost destul de puternic impactul, cred că dacă nu aveam centura ieșeam prin parbriz. M-am ales cu câteva vânătăi și cu mașina în service. În rest sunt bine, am avut o zi foarte lungă ieri.

Dar fiarele se repară, vânătăile trec, contează cum tratăm fiecare situație. Totul se întâmplă cu un motiv, poate Dumnezeu m-a ferit de altceva, nu trebuia să ajung undeva”, a declarat Cristina Belciu pentru antenastars.ro.

Digisport.ro
Neașteptat: copiii lui Cristiano Ronaldo, refuzați de școală!
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Drumul Urșilor. Locul în care uriaşii au ascuns comori între pereţii stâncoşi
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Un canibal a fost grațiat de Putin, după ce a fost rănit pe frontul din Ucraina. Bestia a mâncat inima unui muncitor din Tadjikistan
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”
Click.ro
Cel mai mic stat din lume va apărea în Balcani: „Vaticanul musulmanilor”, condus de Baba Mondi, liderul unei secte islamice, în Albania
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Ce ustensile de bucătărie să nu pui în mașina de spălat vase. Lista completă
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Ungaria e în alertă! Inundații catastrofale la Budapesta. Ungurii sunt speriați
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
DONALD TRUMP a ANUNȚAT! MĂSURI RADICALE dacă ajunge PREȘEDINTE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
„M-ai înșelat vreodată?” Cornel de la Insula Iubirii a răspuns la cea mai incomodă întrebare. Ce spune testul poligraf
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro