Starea lui Mario Iorgulescu se îmbunătățește pe zi ce trece, motiv pentru care procurorii cer revenirea lui în România. Acesta se află acum într-o clinică de lux din Italia unde a avut la dispoziție cei mai buni medici. Ce poate face acum Mario și cum se simte, de fapt, fiul președintelui LPF?
Tânărul de 24 de ani a ieșit din comă, iar acum poate să mănânce și să vorbească, motiv pentru care procurorii cer rezolvarea cazului, lucru care se poate face doar cu acesta în România. După săptămâni de spitalizare și tratament, fiul Ligii profesioniste de Fotbal se simte bine și este în afara oricărui pericol.
Mai mult decât atât, Mario a fost deconectat de la aparate și nu mai este păzit de cadre medicale, ci doar vegheat de familie. Toate informațiile cu privire la starea de sănătate a băiatului au fost puse la dispoziție procurorilor, prin ordin european, de către unitatea medicală. „În aceste momente audierea persoanei Iorgulescu nu este posibilă și prin consecință nu este permisă interacțiunea. De la internare și până acum starea sa prezintă îmbunătățiri”, este răspunsul trimis de către spitalul în care se află Mario, conform antena3.ro.
Amintim că Mario a produs un accident rutier violent care s-a soldat cu o persoană decedată. Totul s-a petrecut pe data de 8 septembrie, moment în care Mario venea de la o petrecere. S-a demonstrat mai apoi, după prelevarea probelor, faptul că tânărul era sub influența alcoolului și consumase și droguri. Acesta a stat internat la Spitalul Elias preț de două săptămâni, mai apoi, pe data de 23 septembrie, familia a decis să-l tranfere la o clinică de lux din Italia.
”Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive. Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice și de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”
Călin Radu Bogdan, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 (Sursa: mediafax.ro)