Tatăl tânărului omorât de Mario Iorgulescu îşi strigă durerea: „Va conduce din nou. Să facă puşcărie”

Tatăl tânărului omorât de Mario Iorgulescu îşi strigă durerea:
Tatăl lui Dani Vicol face declarații în premieră despre fiul șefului LPF

Tatăl lui Dani Vicol a făcut declarații în premieră despre ziua neagră și despre călăul fiului său. Acesta își strigă durerea în ultim ceas și speră ca Mario să vină cât mai repede în România pentru a-și ispăși pedeapsa.

Tatăl lui Dani Vicol vrea dreptate: „Să facă puşcărie”

Un accident cumplit a distrus viața a două familii. Pe data de 8 septembrie, Mario Iorgulescu a pierdut controlul volanului și a ricoșat într-un alt vehicul în care se afla Dani Vicol. Victima fiului șefului LPF s-a stins din viață pe loc, din cauza impactului extrem de puternic. Mario a fost transportat de urgență la Spitalul Elias din Capitală, loc unde a fost internat preț de două săptămâni.

Mai apoi, părinții a decis că băiatul lor va avea parte de îngrijiri mai bune peste hotare, așa că l-au dus la o clinică de lux din Italia, unde se recuperează și acum. Conform probelor prelevate imediat după tragicul eveniment, Mario era sub influența alcoolului și consumase și cocaină. Tatăl lui Dani Vicol speră că tânărul nu va scăpa de pedeapsa meritată.

Ttaăl lui Dani Vicol, declarații despre ziua neagră și despre pedeapsa pe care o merită Mario Iorgulescu
Ttaăl lui Dani Vicol, declarații despre ziua neagră și despre pedeapsa pe care o merită Mario Iorgulescu

„Autorităţile nu ştiu dacă ar fi trebuit să-i dea voie”

Tatăl victimei lui Mario Iorgulescu pune vehement la îndoială decizia autorităților, după ce s-a aflat că tânărul a  fost transportat la clinica din Italia. Cu toate astea, speră să se facă dreptate, iar ca moartea băiatului său să fie plătită cu vârf și îndesat.

„Ar fi ceva incredibil, având în vedere viteza, alcoolemia şi faptul că consumase droguri. Deci dacă ar fi fost un alt băiat fără bani, probabil că până la ora actuală ar fi fost închis. Banii fac diferenţa. Cine şi-ar fi permis să-l transporte într-o altă ţară? Autorităţile nu ştiu dacă ar fi trebuit să-i dea voie. Totuşi, eu cred că va fi adus şi va fi tras la răspundere. Probabil într-o altă zi va ieşi din nou pe şosea, se va întâmpla acelaşi lucru. Eu am încredere în autorităţi. Trebuie pedepsiţi cei care fac rele”
Tatăl lui Dani Vicol (Sursa: antena3.ro)