Ce se întâmplă, de fapt, cu Mario Iorgulescu la clinica din Italia. Familia, gest disperat

Ce se întâmplă, de fapt, cu Mario Iorgulescu la clinica din Italia. Familia, gest disperat
Ce se întâmplă, de fapt, cu Mario Iorgulescu la clinica din Italia. Familia, gest disperat

Ce se întâmplă, de fapt, cu Mario Iorgulescu la clinica de lux din Italia unde de mai bine de o lună luptă să supraviețuiască, după accidentul grav provocat pe 8 septembrie, în urma căruia a murit un om.

Ce se întâmplă, de fapt, cu Mario Iorgulescu la clinica privată din Italia?

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, a provocat un accident pe 8 septembrie în urma căruia a murit un om. Din acel moment, a fost internat la Unitatea de Primiri Ugențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD. În data de 23 septembrie, medicii de la unitatea medicală bucureșteană anunțau că, la cererea familiei, contrar recomandărilor cadrelor medicale, tânărul a fost transferat pentru tratament la un spital din străinătate.

În acea zi, un avion-ambulanță privat a decolat cu pacientul Mario Iorgulescu, la ora 11.07, de pe Aeroportul Băneasa. Destinația, Milano. După 3 ore de zbor, tânărul a fost internat la Spitalul San Raffaele, un campus de elită, lider în multe domenii de cercetare. Mai clar, dotări, lux, o șansă la viață pe bani grei. Potrivit declarațiilor făcute de apropiații lui Mario Iorgulescu, surse citate de wowbiz.ro, eforturile familiei nu au fost în zadar, căci tânărul a făcut progrese considerabile.

”Speră ca situația lui să evolueze pe zi ce trece”

„ Se mișcă prin salon, ajutat de cadrele medicale, dar și de persoane din familie, care îi sunt mereu aproape. Mario a început să se și hrănească pe cale normală și se speră ca situația lui să evolueze pe zi ce trece”, au spus apropiații lui Mario.

Ce se întâmplă, de fapt, cu Mario Iorgulescu la clinica din Italia. Familia, gest disperat
Clinica din Italia în care este internat Mario Iorgulescu

„Problemele pe care Mario le avea cu rinichii s-au remediat. Faptul că a fost hidratat aproape în permaneță cu perfuzii și a putut încet-încet să se și miște l-a ajutat ca zona renală să se remedieze și durerile să dispară”, au mai povestit surse apropiate fiului liderului LPF.

Familia, gest disperat

Informațiile despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu au fost de la început contradictorii, începând cu declarațiile unor martori oculari, potrivit cărora băiatul ar fi plecat de la locul faptei pe picioarele lui, pentru a fi tratat de medicii de pe Salvare, și până la zvonuri care susțineau că organele lui ar fi cedat.

Contrar faptului că starea de sănătate a lui Mario are o evoluție ușor favorabilă, tânărul este în continuare într-un moment critic, drept pentru care familia lui se roagă să își revină. „ Situația sa este gravă și toată lumea din familie se roagă să își revină”, au dezvăluit oameni apropiați lui Mario.