20 mai 2022 | 19:03

Cum i-a distrus Mr. Pink cel mai mare vis al Monicăi Gabor. Rolul care ar fi făcut-o celebră la Hollywood EXCLUSIV

EXCLUSIV
Cum i-a distrus Mr. Pink cel mai mare vis al Monicăi Gabor. Rolul care ar fi făcut-o celebră la Hollywood EXCLUSIV
Cum i-a distrus Mr. Pink cel mai mare vis al Monicai Gabor

Monica Gabor s-a mutat în America, înainte de a divorța de Irinel Columbeanu, pentru a-și împlini visul de a deveni actriță, la invitația regizorului Mick Davis și cu acordul fostului său soț. Românca urma să joace rolul unei țigănușe, doar că destinul a vrut se pare altceva pentru ea. La scurt timp avea să divorțeze și să-l cunoască pe Mr. Pink, miliardarul chinez care își voia iubita femeie de afaceri și nicidecum actriță.

Cum s-a destrămat visul Monicăi Gabor de a juca în filme la Hollywood

După ce a cunoscut gustul succesului în țara sa natală, dar și în Italia, ca model, Monica Gabor și-a dorit să devină actriță la Hollywood, iar fostul său soț, Irinel Columbeanu, a făcut tot posibilul ca visul să i se împlinească.

Mai mult, fostul afacerist de la Izvorani și-a dat acordul ca soția sa de atunci să se mute în America, cu condiția să o ia acolo și pe Irina și pe Veronica Bulai, mama Monicăi, decedată câțiva ani mai târziu, cu scopul ca aceasta să aibă grijă de fiica lor.

Regizorul Mick Davis a făcut-o să creadă pe Moni că va deveni actriță:

„Regizorul american Mick Davies, de fapt scoțian care trăia în Los Angeles și care făcuse un film și în România, o râcâi pe Monica să vină la Hollywood și să încerce să devină actriță, deoarece el cunoștea acolo toate butoanele ce trebuiau apăsate în acest scop.

Ochiul său regizoral îi spunea că Monica ar fi avut o șansă, iar Mick pretinse că va putea și că voia să o ajute. Ili nu se opuse. (…) Mick se și grăbi să îi trimită pe e-mail lui Ili un proiect de buget baban de film, cu Monica în rolul țigăncușei.

Bunele sale intenții se opriseră atunci aici, ca să fie după 2 ani și jumătate din nou repuse pe tapet și de data asta râcâită mai bine Monica, se vedea treaba.

Bun, de acord ca ea să plece acolo ca să încerce marea cu degetul, dar ceea ce îl deranjă mult fu constatarea că el la sfârșitul lunii mai urma să fie singur de ziua lui, așa că o informă, cu o zi înainte, că pe 26 mai va ateriza și el în camera de la The Beverly Hills Hotel din Los Angeles unde ea stătea, și se sui în avion. (…)

Ceea ce la acea vreme nimeni nu știa (nici măcar presa, cu toate că îi fotografiaseră pe toți 4 stând în stradă la coada pentru vize) era că Ili fusese de acord (conform principiilor sale sacrosancte, că aripile persoanei iubite de lângă tine nu trebuie tăiate, ci încurajate, exact ca cele proprii) ca Monica să se reîntoarcă la Los Angeles, în căutarea visului său de a juca în filme, pierdut cu 2 ani înainte, până când ori se plictisea iar tot căutându-l, ori reușea să și-l îndeplinească.

Fu de acord cu 2 condiții însă: să o ia și pe Irina cu ea și, ca să nu ajungă să o care pe acolo după ea la castingurile previzibile, să o ia și pe Veronica pentru a se ocupa de Irina în absența ei. Drept urmare, se preocupă și de vizele lor, care să-i permită ei să și lucreze acolo.

Ceea ce ea îl mai rugă, ca la o adică să și poată reveni nu cu coada-ntre picioare, fu ca nimeni să nu mai știe despre asta. El oricum nu avea de ce și cui să spună, decât poate tatălui său”, a povestit chiar Irinel Columbeanu în volumul trei al cărții sale, „Chintesența”, care va avea lansarea oficială pe 4 iunie la Romexpo, în cadrul Bookfest.

A locuit în apartamentul unui hotel

Odată ajunsă în America, decisă să-și împlinească visul de a deveni actriță la Hollywood, după ce a locuit inițial în apartamentul unui hotel, Moni s-a mutat apoi într-unul cu chirie de 132 mp, cu 2 dormitoare și sufragerie în West Hollywood, la nord de bulevardul Santa Monica.

Destinul a vrut însă, se pare, altceva pentru aceasta. În același an, Moni decidea să divorțeze de Irinel Columbeanu și să rămână definitiv în America. Visul său de a deveni actriță s-a destrămat însă imediat ce l-a cunoscut pe Mr. Pink.

Chinezul nu a dorit sub nicio formă să o sprijine în acest domeniu. Ba, din contră, acesta i-a cerut să se ocupe pentru a deveni femeie de afaceri, și nicidecum actriță.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Ungaria pune stop la graniță. Ungurii vor să schimbe regulile în UE. Anunț de la Budapesta
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro