10 mai 2022 | 18:49

Mircea Solcanu are din nou probleme de sănătate: ”Se mărește din nou tumora de la creier. Nu mă tem de moarte”

Monden
Mircea Solcanu are din nou probleme de sănătate: ”Se mărește din nou tumora de la creier. Nu mă tem de moarte”
Mircea Solcanu are din nou probleme de sănătate: detalii despre starea acestuia

Mircea Solcanu a părăsit lumina reflectoarelor, dar este încă un personaj plăcut în rândul românilor. Mulți îi urmăresc activitatea din online și doresc să audă numai vești bune despre el. Din păcate, bărbatul a venit acum cu un anunț cutremurător pentru fanii săi. Problemele de sănătate au pus din nou stăpânire pe el. ”Tumora a crescut iar, am dureri”, a mărturisit fostul prezentator.

Drama prin care trece Mircea Solcanu: au revenit problemele de sănătate

Mircea Solcanu a fost unul din cele mai controversate personaje de pe micile ecrane. Mulți îl știu din perioada în care prezenta alături de Cabral o emisiune de pe postul Acasă TV.

Acesta a decis să plece din lumina reflectoarelor, dar câțiva români încă îl urmăresc și îl îndrăgesc. Fanii lui au aflat acum o nouă veste proastă de la vedetă.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani se confruntă cu probleme grave de sănătate. Au trecut zece ani de la operația pe creier, iar acum cel din urmă acuză din nou dureri de cap.

Fostul prezentator a mărturisit că tumora a crescut iar și că urmează să meargă la medic pentru a vedea dacă este necesară o nouă operație. Doctorii l-au avertizat de la prima intervenție că tumora va crește iar.

”Se mărește din nou tumora de la creier. Am dureri mai mari, mai mici. Nu trec repede, îmi provoacă stări nervoase, uneori furie, mai iau câte un paracetamol…

Nu am avut timp să merg la neurolog, ar trebui să ajung la București, sunt foarte ocupat acum cu mama, cu licența la Actorie. La licență am un repertoriu cu care sunt însă în urmă rău de tot….Am prins rolul unui editor de presă, nu scap…”.

,,De gândurile mele mă tem”

În momentele grele credința este cea care îl ajută. El a susținut că ține toate posturile, merge frecvent la biserică și se împărtășește.

Cu toate că a fost pus în fața unor riscuri uriașe de multe ori, vedeta nu se teme de moarte și mărturisește că doar gândurile sale îl mai fac să se dezechilibreze.

”În ultimii zece ani am ținut toate posturile, merg mereu la biserică să mă împărtășesc. Sunt foarte credincios. Tocmai de aceea nu mă tem de boală, de medici. Deloc…

De gândurile mele mă tem uneori. Și, nu, nu mă tem de moarte! Mama nu este deloc bine, sunt zile în care nici nu mă recunoaște. Dar, cel puțin, îmi spune că semăn cu băiatul ei!”, a mai declarat el, pentru ego.ro.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Șapte reguli care te vor ajuta să economisești mulți bani
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-a stins marele artist al țării. A murit chiar în Sâmbăta Mare. Drum lin!
Capital.ro
Alimentul care trebuie consumat imediat după masa de Paște. Tudor Ciuhodaru: ”Facilitează digestia! Crud, nu din conservă!”
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro