12 apr. 2022 | 18:38

Ce va face Patrizia Paglieri de Paște în acest an. Dezvăluiri despre noua postură de la Kanal D

Monden
Ce va face Patrizia Paglieri de Paște în acest an. Dezvăluiri despre noua postură de la Kanal D
Ce va face Patrizia Paglieri de Paște?

Patrizia Paglieri vine cu noi detalii pentru fanii care au adorat-o la ,,Asia Express” și care au cunoscut-o mai bine cu ajutorul emisiunii de aventură. Celebrul bucătar a povestit care sunt planurile sale de Paște și cum s-a schimbat viața ei în ultimul timp. Ce va face vedeta din emisiunea ,,Dimineața cu noi” în ziua de sărbătoare și care sunt bucatele pe care le preferă atunci pe masă? Românii au rămas surprinși.

Ce planuri are Patrizia Paglieri de Paște?

Patrizia Paglieri a devenit cunoscută românilor în cadrul proiectului ,,Masterchef”. Aceasta a venit mai apoi pe micile ecrane în rolul de invitat special în câteva ediții de la ,,Chefi la cuțite”.

Cu toate astea, oamenii au cunoscut-o mai bine cu ajutorul emisiunii ,,Asia Express”, proiect unde l-a avut alături și pe fiul ei.

Bruneta face parte din show-ul ,,Dimineața cu noi” și susține că are o chimie extraordinară cu colegii de platou, mai cu seamă că stau mult timp împreună și au reușit deja să lege prietenii și dincolo de camerele de luat vederi.

,,Avem o chimie extraordinară între noi, stăm împreună cinci zile pe săptămână, nu doar cele 2 ore cât suntem în emisie, ci mai stăm și în ședința de redacție.

Începem să ne cunoaștem din ce în ce mai bine, ne simțim foarte bine împreună. Totul decurge natural în emisiune, se simte asta și dincolo de micul ecran”, a povestit ea, pentru click.ro.

,,Mama îl pregătea simplu”

Aceasta a povestit care sunt planurile pentru Paște. Cea din urmă susține că în familia sa se consumă un tort special în această perioadă. De asemenea, la felul principal se pregătesc: miel în crustă, cotlete de berbecuț și cartofi cu rozmarin la cuptor.

Vedeta a mărturisit că ea gătește mielul în crustă, cu pesmet, fistic și mentă, dar poate fi gătit și cu un sos de vin alb.  Masa se va lua alături de cei dragi, în zona Sibiului.

,,Voi merge undeva, cu iubitul meu, în zona Sibiului, apoi la Sighișoara și prin împrejurimile locului. Așa cum aici se pregătește drob, pască, și eu am obișnuit familia mea cu un tort pe care îl făcea bunica mea; tort cu bietole, ouă umplute, apoi salată de boeuf și chifteluțe din salată. Apoi, ca fel principal, pregătesc cotlet de berbecuț cu cartofi cu rozmarin la cuptor.

Mama îl pregătea simplu, cu vin alb. Eu mielul îl fac cu crustă, cu pesmet, fistic și mentă. Dacă cineva pregătește miel simplu la cuptor, dacă face și lângă un sos din vin alb, mentă și lămâie este ceva divin.”