Motivul pentru care Patrizia Paglieri se îmbracă în negru la Asia Express. Ce s-a aflat despre vedetă

Motivul pentru care Patrizia Paglieri se îmbracă în negru la Asia Express. Ce s-a aflat despre vedetă
Motivul pentru care Patrizia se îmbracă numai în negru

Patrizia Paglieri a devenit rapid iubită de publicul larg în special de când a acceptat să facă parte din show-ul ‘Asia Express’. Mulți se întreabă de ce aceasta abordează numai piese vestimentare negre. Care este movitul pentru preferințele acesteia?

De ce Patrizia Paglieri se îmbracă numai în negru?

Românii au prins drag de Patrizia Paglieri pentru pozitivitatea sa și pentru felul în care a reușit să se facă auzită într-o țară străină prin pasiunea sa. Celebrul chef a venit în privirile tuturor odată cu apariția în juriul de la ‘Masterchef’, ulterior a acceptat provocarea de la Antena 1 din cadrul show-ului de aventură unde toată lumea a putut s-o cunoască mai bine.

În toate ieșirile de pe micul ecran a fost văzută purtând mereu negru din cap până în picioare și alegând întotdeauna un machiaj strident la ochi și ruj roșu pe buze. Chiar Patrizia a povestit în urmă cu ceva timp care este motivul acestor alegeri.

Concret, ea a recunoscut că a avut o perioadă în care a avut probleme cu greutatea, iar această nonculoare a ajutat-o să își ascundă imperfecțiunile. Iată că și după ce a scăpat de surplusul nedorit a continuat să poarte negru pentru că a început să îi placă.

„Nu am o garderobă impresionantă”

„Multă mișcare, fără pâine, alcool, grăsimi, iar ultima masa nu mai târziu de ora 18.00. Ba chiar am liber la 100 grame de ciocolată, si chiar 4-5 cafele zilnic. Mă simt bine așa, cu noile reguli însă nu asta este motivul pentru care mă îmbrac mereu în negru deși nuanța, mereu la modă, ascunde dimensiunile.

M-am obișnuit cu negru și, așa, nu fac greșeli vestimentare. Oricum, nu am o garderobă impresionantă căci stau mai mult în bucătărie decât la evenimente’, dezvăluia vedeta, pentru Libertatea.ro, într-un interviu mai vechi.

Mulți sunt curioși ce schimbări estetice și-a făcut aceasta de-a lungul timpului. Vedeta nu s-a ferit și a recunoscut că a ajuns la cabinetul medicului estetician pentru câteva injecții cu acid hialuronic și botox pe care le face frecvent. Aceasta și-ar fi mărit și sânii, dar îi este prea frică de o astfel de intervenție.

„Mi-am făcut recent injecții cu acid hialuronic și botox, pe care-l fac la șapte luni. În ceea ce privește intervențiile chirurgicale estetice, acolo zic pas. Mor de frică! Acesta este motivul pentru care nu mi-am făcut nici implant mamar. Mi-ar fi plăcut, dar numai gândul că mă taie și că mă doare mă înspăimântă’ , a declarat Patrizia, pentru cancan.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI