De ce nu vorbește Patrizia Paglieri bine românește, deși e de 28 de ani în România. Chiar ea a recunoscut

De ce nu vorbește Patrizia Paglieri bine românește, deși e de 28 de ani în România. Chiar ea a recunoscut
De ce nu vorbeste bine romaneste Patrizia Paglieri

Patrizia Paglieri este de aproape trei decenii în România, însă nici până acum nu a învățat bine să vorbească românește. Invitată azi în emisiunea ”La Măruță”, prezentată de Mihai Bobonete, Mihai Rait și Costi Diță, ea a dezvăluit ceea ce pentru mulți a fost… ca un mister.

De ce nu vorbește Patrizia Paglieri bine românește, deși e de 28 de ani în România

De ce nu vorbește bine românește ched Patrizia Paglieri, deși se află de 28 de ani în România. Simpatica vedetă a povestit că a încercat și să facă meditații, însă nici asta nu i-a prea reușit.

”Am fost si la meditatii ca sa vorbesc romaneste, dar am renuntat, profesorul mi-a zis ca nu am nicio sansa, am fost trimisa la meditatii si 4 ore pe zi, dar adormeam acolo. Eu cred ca lumea ma intelege ce spun. Am făcut meditații la modul serios”, a declarat Patrizia Paglieri.

Patrizia Paglieri a venit în România pe când avea 25 de ani, în anul 1993, dar nu-și arată vârsta. Frumoasa brunetă are grijă mereu de ceea ce mănâncă și niciodată nu trece de ora 18:00 cu masa. Are și un truc însă, pe care îl folosește atunci când observă că acul cântarului depășește greutatea dorită.

“Când văd că am pus nişte kilograme, apelez la un truc care mă ajută să-mi revin repede: mănânc somon la grătar cu broccoli. Pentru mine, asta funcţionează perfect. Şi, desigur, evit dulciurile”, a declarat Patrizia Paglieri cu mai mult timp în urmă.

Pandemia de coronavirus a afectat-o și pe ea, fiind nevoită să își închidă restaurantul. Aceasta face doar delivery la ora actuală, pentru clienții care vor să mănânce deliciile restaurantului ei cu specific italienesc.

Drama Patriziei Paglieri

Patrizia Paglieri are și un fiu, pe nume Francesco. Acesta s-a născut în România și se consideră român.

“El e născut aici şi se consideră român. S-a transformat într-un apărător al limbii române şi mă corectează de fiecare dată când are ocazia”, a spus aceasta într-un interviu pentru libertatea.ro.

Dei adoră preparatele italienești, Patrizia Paglieri iubește și preparatele românești. Aceasta se dă în vânt după salata de vinete, salata de boeuf, zacusca și sarmalele, dar mai ales dupî bunătățile din zona Maramureșului.

“M-am îndrăgostit de locul acela. Mâncarea şi tradiţiile locului sunt fantastice”, a mai mărturisit aceasta pentru aceeași sursă, în urmă cu mai mulți ani.

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și își iubește nespus fiul, Patrizia Paglieri trăiește și cu o dramă în suflet, aceea că tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată.

”Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Singura data în care l-a văzut a fost pe aeroport, băiatul avea deja şapte ani, tatăl lui a trecut pe lângă noi şi s-a făcut că nu îl vede. Parcă luam foc, aşa simţeam”, a mărturisit aceasta pentru Antena Stars, într-un interviu din 2017.

Urmăriți Playtech.ro și pe