28 feb. 2022 | 11:04

Ce salariu are un bucătar în restaurantul lui Dani Oțil. Ți se pare suficient?

Monden
Ce salariu are un bucătar în restaurantul lui Dani Oțil. Ți se pare suficient?

Dani Oțil vrea să angajeze bucătar pentru restaurantul lui din Capitală. Ce salariu oferă matinalul de la Antena 1 și ce pretenții are de la noul chef, afli în rândurile de mai jos. Tot acolo vei găsi și detalii despre colaborarea cu soacra sa, despre care Oțil spune că este „aproape șefa“ lui: „Eu am angajat-o pe soacră-mea, e aproape șefa mea. E bine, e bine că-i mai trag din salariu“.

Ce salariu are un bucătar în restaurantul lui Dani Oțil

Pe lângă emisiunea de la Antena 1, Dani Oțil se ocupă și de propriul restaurant pe care-l deține în București, în zona Cartierului Francez. În acest momente, prezentatorul TV este în căutarea unui bucătar pentru afacerea sa.

Vedeta de 41 de ani deține localul din Capitală încă din anul 2016, astfel că, odată cu trecerea timpului, și-a format propria clientelă. Mii de persoane i-au călcat pragul până în prezent și pare-se că lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru prezentator.

Întrucât are un meniu diversificat, localul din Cartierului Francez din București atrage numeroși clienți, iar acum Dani Oțil este în căutarea unui bucătar „priceput“. Acesta a făcut un anunț pe bestjobs.eu, acolo unde a specificat și pretențiile pe care le are de la noul chef pe care-l va angaja.

Potrivit informațiilor care reies din anunț, bucătarul va avea un job full-time, pentru care va avea un salariu destul de „atractiv“. Noul angajat trebuie să aibă între 2 și 5 ani de experiență în domeniu, iar dacă este senior între 5 și 10 ani.

Citește și: De ce are Dani Oțil în bibliotecă doar cărți în limba rusă. Ce a dezvăluit vedeta de la Neatza

Ți se pare suficient?

Astfel, salariul oferit de Dani Oțil variază între 800 și 1000 de euro lunar. Dani Oțil și-a cooptat și soacra în afacerea cu restaurantul, cu care se înțelege, de altfel, foarte bine.

Mama Gabrielei Prisăcariu nu îi ajută pe cei doi doar cu bebelușul, ci și cu afacerile familiei. Prezentatorul TV a mărturisit în direct despre colaborarea cu soacra lui.

Cei doi fac o echipă bună, iar Dani Oțil a ezvăluit că implicarea mamei Gabrielei în afaceri vine la pachet și cu anumite „beneficii“.

„Eu am angajat-o pe soacră-mea, e aproape șefa mea. E bine, e bine că-i mai trag din salariu“, a spus vedeta de la Antena 1.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Sappho, cea mai cunoscută lesbiană din istorie, s-a sinucis din dragoste pentru un bărbat
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Marcel Pavel a fost la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat marelui artist
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Veste bună de PAȘTE. Fondurile de PENSII au crescut
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro