Cât costă o supă în restaurantul lui Dani Oțil. Prețurile din meniu sunt piperate rău

Cât costă o supă în restaurantul lui Dani Oțil. Prețurile din meniu sunt piperate rău
Cat costa o supa in restaurantul lui Dani Otil. Preturile din meniu sunt piperate rau

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți prezentatori TV din România. Pe lângă vedetă de telviziune, cel mai bun prieten al lui Răzvan Simion este și un om prosper om de afaceri, un soț fidel și un tătic model. Restaurantul The Grill pe care matinalul îl deține în Capitală este extrem de popular. Ce prețuri se află în meniul localului.

Câți bani scot din buzunar românii pentru o masă la restaurantul lui Dani Oțil

Clienții restaurantului lui Dani Oțil, inaugurat în anul 2016, se bucură de o servire ireproșabilă, un decor minunat și bucate alese, după cum arată review-urile excepționale de pe pagina oficială de Facebook a restaurantului.

Desigur, prețurile îi fac cinste localului The Grill, deoarece sunt și ele diversificate și-i pot satisface până și pe cei mai pretențioși dintre clienți. Meniul conține o paletă largă de preparate de top, de la burgeri, paste și pizza la fructe de mare, pește, aperitive și feluri principale exclusiviste.

Câți lei costă o friptură sau o porție de fructe de mare? Cei care doresc să se înfrupte dintr-o porție de 100 de grame de somon vor plăti suma de 24 de lei. Pe de altă parte, pasionații de fructe de mare se pot răsfăța cu o porție de caracatiță, pentru care trebuie să plătească 39 de lei pe suta de grame.

Românii care preferă un fel principal mai ușor, precum supele, se pot sfătui cu bucătarul chef dacă vor să aleagă Supa Zilei. Prețurile pentru aceste preparate nu depășesc 25 de lei.

Dani Oțil și-a făcut nunta și botezul fiului său la The Grill

Dani Oțil a dat lovitura în domeniul afacerilor cu restaurantul exclusivist pe care l-a deschis în Cartierul Francez din București. The Grill are un meniu diversificat, potrivit pentru toate bugetele și gusturile, fiind localul unde matinalul și-a făcut petrecerea de nuntă și pe cea de botez a fiului său Luca.

Cât costă un meniu la restaurantul lui Oțil. Pentru o porție de friptură, mușchi de vită sau ceafă de porc, între 36 și 88 de lei porția de 200 de grame. De asemenea, diferitele sortimente de pește te vor face să te lingi pe pe degete. Pentru o farfurie de ton sau dorada la grătar și o garnitură de piure, românii vor scoate din buzunar aproximativ 60 de lei.

Nici aperitivele nu sunt mai prejos. Meniul diversificat conține soiuri diverse de startere precum creveți picanți cu pătrunjel și usturoi, brânză crocantă de capră, salată de vinete coapte la grătar, humus și tartar de vită sau pește, cu prețuri demne de invitați de seamă. Prețurile încep de la 24 de lei și ajung până la 54 de lei.